Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Τρίποντο “χρυσάφι” για τον Πανιώνιο



Ο Σιδεράκης... έβγαζε, ο Κούτσι με τον Σκέμρπι τα έβαλαν και οι “κυανέρυθροι” επικράτησαν με 2-0 της Κέρκυρας ξεφεύγοντας από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Το LIVE του αγώνα

Ο Πανιώνιος είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος χωρίς όμως να δημιουργήσει την μεγάλη ευκαιρία στην περιοχή του Γκαλίνοβιτς. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία αλλά τόσο ο Γραμμόζης στο 61΄όσο και ο Καλαντζής στο 65΄δεν κατάφεραν να νικήσουν στο τετ α τετ τον Σιδεράκη.

Από και και έπειτα οι γηπεδούχοι ανέκτησαν τον έλεγχο και κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ  με τον Κούτσι να εκμεταλλεύεται την ασίστ του Γουνδουλάκη στο 71ο λεπτό. Η Κέρκυρα όχι μόνο δεν μπόρεσε να σπάσει τον αμυντικό κλοιό των γηπεδούχων αλλά δέχτηκε και δεύτερο γκολ από τον Σκέμπρι στο 88΄.

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Σιδεράκης, Όμο, Ρόβας (46’ Γουνδουλάκης), Σιόβας, Πετκάκης, Μενδρινός (68’ Κούρντι), Σάμαρης, Ρόκας (84’ Κουλουχέρης), Πιέρ, Κούτσι, Σκέμπρι.

Κέρκυρα (Χάβι Γκράθια): Γκαλίνοβιτς, Σακελλαρίου, Βέντσελ, Ερίθε, Μαϊστόροβιτς, Γραμμόζης, Οσμάν (76’ Τσίγκας), Γκουστάβο, Καλαντζής (90’ Ιωάννου), Αγρίτης (46’ Γιάντσης), Μάρτιν.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...