Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Συνάντηση Υπαρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. με τους συνδικαλιστές της ΕΑΥ Ηλείας

Συνάντηση Υπαρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. με τους συνδικαλιστές της ΕΑΥ ΗλείαςΣυνάντηση με τους συνδικαλιστές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας είχε ο Υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Νικόλαος Σερέτης, κατά τη χθεσινή του επίσκεψη στην Α.Δ. Ηλείας.
 
Του παρέδωσαν υπόμνημα με όλα τα ζητήματα που «καίνε» την Αστυνομική Διεύθυνση, τις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει η αστυνόμευση του νομού, που αποτελεί μεγάλο τουριστικό προορισμό λόγω της Αρχαίας Ολυμπίας και του περάσματος της Κυλλήνης προς τη Ζάκυνθο, τον αυξημένο αριθμό μεταναστών εργατών στις καλλιέργειες, το μεγάλο αριθμό ΡΟΜΑ κ.α.
Η αναδιάρθρωση των αστυνομικών υπηρεσιών και η σημαντική έλλειψη προσωπικού είναι δύο από τα ζητήματα που τέθηκαν μέσα από το υπόμνημα, το οποίο παρουσιάζει και προτάσεις – λύσεις στα προβλήματα. Πέραν της αναδιάρθρωσης ζητείται η επέκταση των ομάδων ΔΙ.ΑΣ. και ΟΠΚΕ ως επιτυχημένα μέτρα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...