Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Ζαχάρω: Πήγαν για διάρρηξη και τους "προέκυψε" ληστεία

Ζαχάρω: Πήγαν για διάρρηξη και τους Για διάρρηξη ξεκίνησαν σύμφωνα με τις ενδείξεις δύο αλλοδαποί και στο …
δρόμο τους βγήκε ληστεία. Ένα ζευγάρι στο Μπισχινόκαμπο Ζαχάρως, βρέθηκε αντιμέτωπο με τους διαρρήκτες
στις δύο τα ξημερώματα, οι οποίοι με ένα σκουπόξυλο τους χτύπησαν και έφυγαν, αφού πρώτα ως "διαρρήκτες¨ είχαν πάρει χρυσαφικά, λίγα ευρώ και ένα κινητό.Λίγο μετά τη μιάμιση τα ξημερώματα, οι δράστες έκοψαν το σύρμα της περίφραξης και μπήκαν στην αυλή του σπιτιού του ζευγαριού. Στη συνέχεια έβγαλαν το παράθυρο του μπάνιου, και μπήκαν στο σπίτι. Αθόρυβα έκαναν τη δουλειά τους, έψαξαν, βρήκαν χρυσαφικά αξίας 3.000 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.
Την ώρα που έκλειναν το κομοδίνο που πήραν τα πράγματα, ο 63χρονος ξύπνησε από ένα μικρό θόρυβο και μαζί του και η 56χρονη γυναίκα του. Οι διαρρήκτες δεν τα έχασαν, άρπαξαν ένα σκουπόξυλο και χτύπησαν τον άντρα στο κεφάλι και τη γυναίκα στο χέρι, απειλώντας τους. Κατά δήλωση της γυναίκας οι δράστες τράβηξαν και μαχαίρι, πριν ακινητοποιήσουν πλήρως το ζευγάρι και στη συνέχεια τραπούν σε φυγή.
Οι Αρχές ερευνούν την υπόθεση αυτή που ξεκίνησε ως διάρρηξη και κατέληξε σε ληστεία για να εντοπίσουν τους αλλοδαπούς δράστες.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...