Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Πύργος: Τροχαίο στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου με σοβαρό τραυματισμό (Νεότερα)

Πύργος: Τροχαίο στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου με σοβαρό τραυματισμό (Νεότερα)Ένας άνδρας τραυματίστηκε σε τροχαίο που συνέβη στις 18.30 στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου λίγα μέτρα μετά τη διασταύρωση Βουνάργου στο ρεύμα προς Πάτρα. Ο άτυχος άνδρας που
Πύργος: Τροχαίο στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου με σοβαρό τραυματισμό (Νεότερα)έχει τραυματιστεί στο κεφάλι, οδηγούσε ένα λευκό OPEL Corsa όταν εξετράπη της πορείας του προσέκρουσε σε κολώνα, αλλά η πορεία του συνεχίστηκε για αρκετά μέτρα προτού σταματήσει.
Στο σημείο σταμάτησαν αρκετοί διερχόμενοι οδηγοί για να βοηθήσουν ενώ έφτασαν πυροσβέστες και διασώστες του ΕΚΑΒ, για να μεταφέρουν τελικά τον τραυματία στο νοσοκομείο Πύργου.
Νεότερη ενημέρωση 20.34
Ελαφρύς είναι τελικά ο τραυματισμός του οδηγού ΙΧ επιβατηγού στο τροχαίο (εκτροπή) που σημειώθηκε στις 18.30 στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου. Ο 45χρονος οδηγός είναι καλά στην υγεία του και στο νοσοκομείο Πύργου δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες των γιατρών.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...