Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Βαρθολομιό: Δενδροφύτευση στο δάσος των Θινών την Κυριακή


Βαρθολομιό: Δενδροφύτευση στο δάσος των Θινών την ΚυριακήΤην πετυχημένη περσινή πρωτοβουλία δενδροφύτευσης στο δάσος Θινών, θα επαναλάβει και φέτος ο Δήμος Πηνειού, ανέφερε στο ΙΟΝΙΟΝ FM ο αντιδήμαρχος Δημήτρης
Βασιλόπουλος.
Η εθελοντική δενδροφύτευση θα ξεκινήσει την Κυριακή το πρωί στις 9 από τη θέση του πρώην σκουπιδότοπου Βαρθολομιού, όπου υπάρχουν σοβαρότατα οικολογικά προβλήματα.
Ο κ. Βασιλόπουλος συμπλήρωσε ότι έχουν εξασφαλιστεί 4.000 πεύκα από το δασαρχείο Αμαλιάδας και διευκρίνισε ότι η συγκεκριμένη ενέργεια δεν έχει να κάνει με την δωρεά των 10.000 δολαρίων που προσέφερε στο δήμο το ίδρυμα «Φύτεψε τις ρίζες σου στην Ελλάδα».
Ο κ. Βασιλόπουλος δήλωσε γνώστης του προβλήματος που καταγγέλθηκε, ότι ιδιώτες προβαίνουν σε κοπή δένδρων από το συγκεκριμένο δάσος και είπε ότι κατόπιν σχετικής έρευνας απεδείχθη πως, τουλάχιστον σε μια περίπτωση που εξετάστηκε, τα δένδρα ήταν καμένα. Ζήτησε όμως από τον Δασάρχη Αμαλιάδας ουσιαστικότερο έλεγχο.
Ακούστε περισσότερα ΕΔΩ
ionionfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...