Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Ο Βλαχοδημ(ι)ος «έπνιξε» τον Ολυμπιακό στα Πηγάδια

Με 1-0 νίκησε η Skoda Ξάνθη τους ερυθρόλευκους στα Πηγάδια

Μια μεγάλη νίκη πέτυχε η Skoda Ξάνθη κόντρα στον Ολυμπιακό, με σκορ 1-0. Ο Βλαχοδήμος, ύστερα από εξαιρετική πάσα του Βασιλακάκη ο άσσος της ακριτικής ομάδας, ξέφυγε από την πλάτη του Μαρκάνο και πλάσαρε ιδανικά τον Μέγιερι.
 
Ο Ολυμπιακός, ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες στην εστία του Βιβιάνι αλλά δεν κατάφερε να τις μετουσιώσει σε γκολ.

Από την άλλη η Ξάνθη, δεν δημιούργησε καμία ευκαιρία και το 0-0 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος, το σύνολο του Ουζουνίδη πίεσε και κατάφερε στο 56' να ανοίξει το σκορ με τον Βλαχοδήμο. Απο κει και ύστερα, υπήρξε μονόλογος του Ολυμπιακού ώστε να φέρει το ματς στα ίσα αλλά ο Βιβιάνι είχε κλείσει πολύ καλά την εστία του.

Στο 90' ο Ολυμπιακός, διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι ύστερα από τράβηγμα που έγινε στον Τοροσίδη αλλά ο Κωνσταντινέας είδε θέατρο και έδωσε την κίτρινη κάρτα στο διεθνή μέσο. Έτσι, οι γηπεδούχοι πήραν μια μεγάλη νίκη και τους ανέβασε στον βαθμολογικό πίνακα.
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...