Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Αυξήσεις-φωτιά στο ρεύμα λόγω Μνημονίου

Ένα ένα βγαίνουν τα κρυφά χαράτσια του Μνημονίου, οι 700 σελίδες δεν περιέχουν παρά μέτρα που οδηγούν σε άνευ προηγουμένου εσωτερική υποτίμηση. Άμεσα ή έμμεσα το εισόδημα βάλλεται από παντού.

Με βάση τα όσα ψήφισαν χθες οι βουλευτές από τον Ιούνιο προβλέπεται αύξηση των τιμολογίων, ενώ μέχρι τον Ιούνιο του 2013 το κράτος θα πρέπει να απελευθερώσει τα τιμολόγια (δεν θα μπορεί να τα συγκρατήσει προς τα κάτω) εκτός από αυτά των ατόμων που ανήκουν στις ευπαθείς κατηγορίες.

Ταυτόχρονα το Μνημόνιο προβλέπει πώληση υδροηλεκτρικών και λιγνιτικών μονάδων αλλά και μέτρα για την ένταξη στην αγορά και ιδιωτικών εταιρειών.

Ένα από τα αγαθά, το ρεύμα το οποίο είναι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στα χέρια του κράτους αυτή τη στιγμή οδηγείται ουσιαστικά σε ιδιωτικά χέρια με μόνη ελπίδα των πολιτών να λειτουργήσει ο ανταγωνισμός και να πέσουν οι τιμές.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...