Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Ηλεία: Σπείρες εγκληματιών "σαρώνουν" το νομό

Ηλεία: Σπείρες εγκληματιών Σε έξαρση φαίνεται να βρίσκεται η εγκληματικότητα στο νομό Ηλείας.
Και δεν είναι τόσο ο αριθμός των περιστατικών όσο τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους που σίγουρα προβληματίζουν την
ηγεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, αλλά και τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, που άλλωστε αντιμετωπίζει την έξαρση σε όλο το εύρος του τομέα ευθύνης.Το νέο στοιχείο στην εγκληματικότητα είναι η ομαδοποίηση των δραστών, η λειτουργία τους και οργάνωσή τους σε πολυάριθμες σπείρες. Ήδη τις τελευταίες ημέρες έχουν εξαρθρωθεί δύο σπείρες μία απαγωγέων και μια κοινών κλεφτών, στις οποίες όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι αλλοδαποί. Μια σημαντική επιτυχία για την Αστυνομία στην περιοχή, τηρουμένων των αναλογιών.
Αλλοδαποί δείχνουν οι μαρτυρίες πως είναι και οι ληστές σε πιτσαρία στην περιοχή των Ραχών Κρέστενας πριν λίγες ημέρες. Στην περιοχή που θεωρείται ήσυχή χωρίς ιδιαίτερη κίνηση και μεγάλους «στόχους», είναι η δεύτερη ληστεία που σημειώνεται αυτή τη χειμερινή σεζόν και η τρίτη ευρύτερα στον άξονα της Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας, χωρίς να υπάρχουν ιδιαίτερα κοινά στοιχεία ανάμεσά τους, εκτός του ότι και στις τρεις (η μία ήταν μετά φόνου σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Επιτάλιο) χρησιμοποιήθηκε πιστόλι. Εκτιμήσεις από τις Αρχές υπάρχουν αλλά, έως τώρα δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...