Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Λευκή ισοπαλία στο Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης

Όλα ανοιχτά, θα λύσουν τις διαφορές τους στη ρεβάνς

Σε ένα κακό, ποιοτικά, παιχνίδι Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης δεν… δικαίωσαν τα ονόματά τους και έμειναν στο 0-0 και το εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας θα κριθεί σε μια εβδομάδα στην Τρίπολη.

Ελάχιστες οι καλές στιγμές σε μια όμορφη ατμόσφαιρα στο Περιστέρι.

Ενώ η ποιότητα των δύο ομάδων και η καλή τους παρουσία στα τελευταία παιχνίδια οδηγούσε στο συμπέρασμα πως θα δούμε ένα καλό παιχνίδι, ήρθε η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου για να μην μας δικαιώσει. Στο παιχνίδι βρήκε εφαρμογή το ρητό που λέει… «φοβάται ο Γιάννης το θεριό και τον θεριό τον Γιάννη», αφού οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν ελάχιστες. Καλύτερη, αυτή του Φυτανίδη, όταν με το κεφάλι, λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ, αφού πρόλαβε την έξοδο του Μπαντή.

Οι γηπεδούχοι ήθελαν να ελέγξουν από νωρίς τον ρυθμό του αγώνα, να φτάσουν σε ένα γρήγορο γκολ και να εκμεταλλευτούν σε μεγάλο βαθμό της έδρα τους. Από την άλλη πλευρά οι Αρκάδες, είχαν ως πρώτο μέλημα να φύγουν με το μηδέν στην άμυνα, από το Περιστέρι και να φέρουν στα… μέτρα τους την ρεβάνς. Αυτό το κατάφεραν σε πρώτη φάση, ενώ αντίθετα σε καμία στιγμή δεν έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο επιθετικό κομμάτι. Η εικόνα τους άλλαξε, λίγο, μετά την αναγκαστική αλλαγή του Σολάκη, ο οποίος έδωσε τη θέση του στον Μπρέσκα, κάνοντας πιο γρήγορη την επιθετική τριπλέτα της ομάδας του Τσιώλη.

Το δεύτερο ημίχρονο κυμάνθηκε στο ίδιο μοτίβο. Τα λάθη στη μεσαία γραμμή ήταν πολλά, ενώ οι ευκαιρίες… άφαντες. Ο Γιώργος Δώνης και ο Σάκης Τσιώλης έκαναν τις κινήσεις τους στην σκακιέρα προσπαθώντας να αλλάξουν τα κακά κείμενα και φυσικά για να διεκδικήσουν ότι καλύτερο από το παιχνίδι.

Τα λεπτά κυλούσαν και το γκολ δεν ερχόταν για καμία από τις δύο ομάδες, ενώ οι Αρκάδες άρχισαν να κερδίσουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα οι παίκτες του Τσιώλη θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης βρήκε τις δύο ομάδες να φεύγουν με το μηδέν και να καλούνται να λύσουν τις διαφορές τους στον επαναληπτικό της Τρίπολης.

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Ζουέλα (63’ Νάστος), Φυτανίδης, Σφακιανάκης, Δημούτσος, Επστάιν (61’ Πίτου Γκαρσία), Μπρίτο, Μήτρογλου, Τάτος (71’ Καραγκούνης).

Στον πάγκο: Ράντμαν, Τόμας, Αναστασάκος, Μπάλλας.

Αστ. Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Χουανίτο, Ουσέρο, Ροτζέριο, Ναβάρο (76’ Χούλι), Ράγιος (85’ Φορμίκα), Σολάκης (28’ λ.τ. Μπρέσκα).

Στον πάγκο: Γεωργακόπουλος, Μπακασέτας, Αλβάρες, Αργυρόπουλος.

Διαιτητής: Κουκουλάκης
Βοηθοί: Καρσιώτης, Τρύφων
Γήπεδο: Δημοτικό Περιστερίου

newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...