Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Υστερία και διασυρμός στην TV


papakonstantinouΟ βασιλιάς είναι γυμνός. Ή τουλάχιστον σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν όσοι παρακολούθησαν την τηλεοπτική μονομαχία του Γιώργου Παπακωνσταντίνου
με τον καθηγητή Γιώργο Κοντογιώργη.
"Το πολιτικό αδίκημα τιμωρείται αυστηρότερα γιατί ακόμη κι όταν είναι ίδιο μ' αυτό που κάνει ένας πολίτης, βλάπτει πολλούς" παρατήρησε ο κ. Κοντογιώργης επικαλούμενος τη ρήση του Αριστοτέλη.

"Πολλά πράγματα απ' αυτά που έχουν γίνει τα τελευταία δύο χρόνια έχουν βλάψει τον κόσμο. Έκοψα μισθούς και συντάξεις, αύξησα το ΦΠΑ, εξαιτίας των πολιτικών που εφαρμόσαμε η χώρα μπήκε σε μεγαλύτερη ύφεση απ' ότι έπρεπε...", ομολόγησε ο κ. Παπακωνσταντίνου προκαλώντας σοκ σε όσους παρακολουθούσαν την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον Ant1.

"Όλα αυτά έγιναν επειδή ήταν ο μόνος τρόπος για να μην πτωχεύσει η χώρα...", υπεραμύνθηκε των χειρισμών του ο πρώην υπουργός Οικονομικών.

"Το δίλημμα χρεοκοπία ή μνημόνιο είναι ψευδές", συνέχισε ο καθηγητής Κοντογιώργης επισημαίνοντας ότι η κρίση δημιουργήθηκε από την πολιτική τάξη που διαχειρίστηκε το κράτος, νομοθετούσε και προκάλεσε την υπερχρέωση της χώρας.

"Αλλάξατε τη νομοθεσία που οικοδομεί τη διαφθορά και στραγγαλίζει κάθε επενδυτική δραστηριότητα; αλλάξατε το πολιτικό σύστημα; Αγγίξατε τη δημόσια διοίκηση;", συνέχισε το κατηγορώ του ο καθηγητής που στο παρελθόν έχει χρηματίσει υπηρεσιακός υφυπουργός Τύπου.
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ
protothema.gr
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...