Έπεσε από τη σκάλα προσπαθώντας να γλιτώσει από τις φλόγες


Έπεσε από τη σκάλα προσπαθώντας να γλιτώσει από τις φλόγεςΣτην κουζίνα του διαμερίσματος εκδηλώθηκε η φωτιά

Από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα τους, στην κεντρική λεωφόρο Κουντουριώτη στο Ρέθυμνο, κινδύνευσαν το βράδυ του Σαββάτου μια ηλικιωμένη γυναίκα και ο γιος της.

Η φωτιά ξέσπασε στην κουζίνα του διαμερίσματος, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία, η 83χρονη γυναίκα μαγείρευε και ξέχασε αναμμένη την εστία της ηλεκτρικής κουζίνας.

Το σπίτι γέμισε καπνούς και άμεσα στο σημείο έφτασαν οχήματα της πυροσβεστικής που κατάφεραν να την κατασβέσουν πριν πάρει διαστάσεις, ενώ από τις φλόγες καταστράφηκε μονάχα η κουζίνα του διαμερίσματος.

Ωστόσο, η 83χρονη στην προσπάθεια της να κατέβει στο δρόμο από τον 1ο όροφο που βρίσκεται το διαμέρισμα, έπεσε από τα σκαλιά στο έδαφος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου ενώ καλά στην υγεία του είναι ο γιος της.

Σημειώνεται ότι το βράδυ του Σαββάτου υπήρξε διακοπή ρεύματος στο Ρέθυμνο και εικάζεται ότι η ηλικιωμένη παρέλειψε να σβήσει την εστία της κουζίνας, με αποτέλεσμα αυτή να συνεχίσει να λειτουργεί μετά την επαναφορά του ρεύματος. 
newsbeast

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ