Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Ηλεία: Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας & ασθενείς λασποβροχές

Ηλεία: Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας & ασθενείς λασποβροχέςΑλλαγή στο σκηνικό του καιρού παρατηρείται την Κυριακή 11 Μαρτίου με αισθητή πτώση της θερμοκρασίας και ασθενείς βροχές όπως άλλωστε περιμέναμε.
Επέστρεψε λοιπόν ο χειμώνας
με την θερμοκρασία να μην ξεπερνά το μεσημέρι της Κυριακής τους 13 με 14 βαθμούς Κελσίου στα πεδινά, πτώση 7 έως 8 βαθμούς με τις άκρως ανοιξιάτικες θερμοκρασίες που σημειώθηκαν τις τελευταίες 72 ώρες με τιμές άνω των 20 βαθμών Κελσίου. Στα ημιορεινά-ορεινά το θερμόμετρο δεν ξεπερνά τους 5 με 6 βαθμούς. Παράλληλα, οι θυελλώδεις άνεμοι που έπνεαν το Σάββατο διατηρήθηκαν και τις πρώτες ώρες της Κυριακής, γρήγορα όμως εξασθένησαν σημαντικά. Τα ξημερώματα σημειώθηκαν άνεμοι 8 μποφόρ σε Πηνεία με 70.8km/hr & Ανδρίτσαινα με 69.2km/hr σύμφωνα με το δίκτυο σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Ασθενείς βροχές σημειώνονται στο σύνολο του νομού, όπου σε συνδυασμό με την σημαντική μεταφορά αφρικάνικης σκόνης των τελευταίων 24ώρων έχουν μετατραπεί σε λασποβροχές, τα φαινόμενα ωστόσο δεν είναι σημαντικά.
Επιμέλεια μετεωρολογικής ενημέρωσης για το ilialive.gr Θεόδωρος Κονδύλης
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...