Πύργος: Συναυλία για την ενίσχυση του Πανηλειακού το Σάββατο

Πύργος: Συναυλία για την ενίσχυση του Πανηλειακού το ΣάββατοΜεγάλη συναυλία διοργανώνει αυτό το Σάββατο 3 Μαρτίου ο Πανηλειακός, με διπλό σκοπό: Από τη μια, τη διασκέδαση όλων των φιλάθλων (κι όχι μόνο βέβαια) που θα
παρευρεθούν, κι από την άλλη, προκειμένου να συγκεντρωθούν κάποια χρήματα και να ενισχυθεί η ομάδα, που εξακολουθεί να χρειάζεται βέβαια τη βοήθεια όλων!
Συγκεκριμένα, οι Χρήστος Μενιδιάτης, Γιώργος Γιαννιάς και Ελεάνα Παπαιωάννου, το βράδυ του Σαββάτου (έναρξη 9.30 μμ.) στο κλειστό Γυμναστήριο Πύργου, γεμάτοι ενέργεια, υπόσχονται να χαρίσουν σε όλους μία απίστευτη βραδιά διασκέδασης!
Η φοβερή χημεία άλλωστε του σχήματος αυτού, αναστατώνει και φέτος τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας (στο Frangelico) με ένα πρόγραμμα φρέσκο, άκρως λαϊκό και διασκεδαστικό! Που το Σάββατο θα προσφερθεί απλόχερα στους παρευρισκόμενους!
Μαζί τους μάλιστα όπως μάθαμε θα είναι κι άλλοι τραγουδιστές!
    Στο μεταξύ, οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται πολύ κοντά στο να κλείσουν για να βρεθεί στη βραδιά αυτή, κι ένα μεγάλο όνομα ΕΚΠΛΗΞΗ του ελληνικού τραγουδιού (που πολύ λίγες φορές μετέχει σε συναυλίες) και την Πέμπτη αναμένονται τα τελικά νεότερα και για τη δική του παρουσία!!!
Έτσι λοιπόν το Σάββατο, στο κλειστό του Πύργου, οι φίλοι του Πανηλειακού θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια εντυπωσιακή συναυλία, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα, με ουσιαστικό τρόπο την ομάδα της καρδιάς τους, μιας και τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας.
Κάλεσμα σε όλους τους φίλους του Πανηλειακού, αλλά κι όχι μόνο, να δώσουν το παρών στο κλειστό το Σάββατο για τη μεγάλη συναυλία ήδη εκδόθηκε κι από το ΤΑΠ Πανηλειακός, απευθυνόμενο σε όλη την πόλη του Πύργου, την ευρύτερη περιοχή, αλλά και το Νομό γενικότερα
* Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα, την Πέμπτη έχει προγραμματιστεί επάνοδος στις προπονήσεις μετά το ρεπό αυτών των ημερών (κι αφού δεν υπάρχει αγώνας για τον Πανηλειακό αυτή την Κυριακή).
ilialive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ