Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Πύργος: "Τσαμπούκας" στο κέντρο της πόλης και σύλληψη δράστη

Πύργος: Επεισόδιο σημιώθηκε λίγα λεπτά πριν απο τις τρεις το μεσημέρι έξω απο καφετέρια στο κέντρο του Πύργου. Ο δράστης του επεισοδίου επιτέθηκε σε θαμώνα καφετέριας όταν παρεξηγήθηκε
- σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες - γιατί ο παθόντας πήγε να παρκάρει έξω από την καφετέρια. Σύμφωνα με τους θαμώνες τον απείλησε και από το μηχανάκι τύπου βέσπα στο οποίο επέβαινε έβγαλε ένα "κασάρι" με σκοπό να του επιτεθεί.
Οι θαμώνες κινητοποιήθηκαν και έπεσαν πάνω στον δράστη - που αναφέρθηκε πως βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και τον ανάγκασαν να τραπεί σε φυγή. Το περιστατικό συνέβη στην συμβολή των οδών Πατρών και Παπαφλέσσα, όπου και επέστρεψε λίγα λεπτά αργότερα ο δράστης.
Σύμφωνα με άλλες πηγές ο δράστης υποστήριξε πως δέχθηκε απρόκλητη επίθεση και επέστρεψε αργότερα στο σημείο να πάρει του μπουφάν του, που του είχε πέσει. Άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. και της Τροχαίας Πύργου που είχαν κινητοποιηθεί συνέλαβαν το δράστη εκείνη την ώρα.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...