Ηλεία: 24χρονη από την Βουλγαρία κατήγγειλε βιασμό αλλά φέρεται να ανασκεύασε

viasmosΘύμα βιασμού κατήγγειλε ότι έπεσε μια 24χρονη από τη Βουλγαρία σε περιοχή του Κάμπου, από ομοεθνή της, το απόγευμα της Κυριακής.
Σύμφωνα με πληροφορίες
η νεαρή κοπέλα, μετά την αρχική καταγγελία σε συμπληρωματική κατάθεση φέρεται να ανασκεύασε τα όσα είπε σε σε βάρος του ομοεθνή της. Μετά την αρχική καταγγελία οι αστυνομικοί του Α.Τ. Ανδραβίδας, εντόπισαν το δράστη και τον συνέλαβαν το πρωί της Δευτέρας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο φερόμενος ως δράστης επιβίβασε την 24χρονη στο αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε σε αγροτική περιοχή. Σε ένα ερημικό σημείο, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η κοπέλα στην Αστυνομία σταμάτησαν και τότε ασκώντας βία πάνω της, την ανάγκασε να προβούν σε ασελγείς πράξεις, παρά τη θέλησή της.
Ωστόσο η αλλαγή στάσης από την κοπέλα ίσως δώσει άλλη τροπή στην υπόθεση, ενώ αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα ο 23χρονος, όπου θα ξεκαθαρίσει το θέμα.
ilialive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ