Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

"Πιάστηκε" ο βομβιστής των Τρικάλων


Όπως έγινε γνωστό, από την πυροδότηση προκλήθηκε πυρκαγιά και υλικές ζημιές στο μπροστινό μέρος Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, η οποία κατασβέστηκε αμέσως από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων.

Συνελήφθη στα Τρίκαλα ένας άνδρας 41 χρόνων την ώρα που τοποθετούσε αυτοσχέδιο εκρηκτικό - εμπρηστικό μηχανισμό σε αυτοκίνητο, όπως ανέφερε το μεσημέρι στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου ο αστυνομικός διευθυντής, Γιώργος Κόκκαλης.

Όπως προέκυψε από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας, ο δράστης τον περασμένο μήνα, τοποθέτησε παρόμοιους εμπρηστικούς-εκρηκτικούς μηχανισμούς, προκαλώντας υλικές ζημιές και σε άλλα αυτοκίνητα.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα ψαλίδι και ένας ταξιδιωτικός σάκος, που περιείχε ατομικά έγγραφα, αποκόμματα εφημερίδων, ένα κουτί με σπίρτα και ένα τετράδιο, με χειρόγραφες σημειώσεις σχετικά με την έκρηξη που σημειώθηκε στις 25 Μαρτίου σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στα Τρίκαλα.

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...