Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Ν. Μανωλάδα: Συνελήφθη Μπαγκλαντέζος με λαθραία τσιγάρα και 7500 ευρώ


tsigara2.JPG
Ένα νέο χτύπημα στη διακίνηση των λαθραίων τσιγάρων στη βόρεια Ηλεία, πέτυχαν χθες οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας. Συνέλαβαν έναν υπήκοο Μπαγκλαντές
με
χιλιάδες τσιγάρα και σημαντικό χρηματικό ποσό στην κατοχή του. Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί αξιοποιώντας τις πληροφορίες που είχαν για τη διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων λαθραίων τσιγάρων συνέλαβαν τον 36χρονο δράστη στη Ν. Μανωλάδα.
Ύστερα από έρευνα που έγινε βρέθηκαν στην κατοχή του 535 πακέτα που περιείχαν 10700 λαθραία τσιγάρα χωρίς ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης. Ακόμα στην κατοχή του βρήκαν το ποσό των 7500 ευρώ που κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από τη διακίνηση των λαθραίων τσιγάρων, ένα σπαθί με λάμα 36 εκατοστών και ένα κινητό τηλέφωνο.
Ο δράστης θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Αμαλιάδας, ενώ τα τσιγάρα θα παραδοθούν στο Τελωνείο Κυλλήνης για να υπολογιστούν τα διαφυγόντα κέρδη του κράτους από τους δασμούς.
 ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...