Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Φιέστα με... κηδεία! - Η Κέρκυρα “άλωσε” το Καραϊσκάκη

undefinedΤην πρώτη του φετινή εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε ο Ολυμπιακός, με την Κέρκυρα να πανηγυρίζει χάρη στο γκολ του Ιωάννου και να ελπίζει σε παραμονή.

Το LIVE του αγώνα

Μπορεί ο Βαλβέρδε και ο Μίραλας να κάλεσαν τον κόσμο ώστε να γεμίσει το “Γεώργιος Καραϊσκάκης” για να γιορτάσουν μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ωστόσο ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε αγνώριστος στο τελευταίο του εντός έδρας ματς για την σεζόν 2011-12.

Η Κέρκυρα έκλεισε καλά όλους τους διαδρόμους και οι “ερυθρόλευκοι” συναντούσαν μεγάλες δυσκολίες ακόμα και για να μπουν στην περιοχή του Αναστασόπουλου. Όταν αυτό έγινε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων ήταν παρών, ενώ στην μεγαλύτερη ευκαιρία τους οι Πειραιώτες σημάδεψαν το δοκάρι με τον Ορμπάιθ στο 75΄.

Η ομάδα του Τίμου Καβακά όχι μόνο άντεξε την πίεση αλλά κατάφερε να πάρει και τη νίκη με το πολύ όμορφο σουτ του Ιωάννου στο 80ο λεπτό. Το σουτ του Καζίμ στις καθυστερήσεις πέρασε μόλις άουτ, ενώ η Κέρκυρα τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Κοντοδήμου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 94΄.

Για πρώτη φορά την φετινή σεζον ο Ολυμπιακός δεν σκόραρε στο γήπεδο του σε αγώνα πρωταθλήματος και γνώρισε την πρώτη του ήττα μετά από σχεδόν δύο χρόνια.

Αντίθετα, η Κέρκυρα πήρε μία πολύ σημαντική νίκη που την φέρνει έναν βαθμό πίσω από τον Εργοτέλη και φουντώνει την μάχη της παραμονής δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Μέγιερι, Μοδέστο (72' Τοροσίδης), Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Ορμπάιθ, Μανιάτης, Φουστέρ (56' Καζίμ-Ρίτσαρντς), Αμπντούν (75' Μακούν), Μιραλάς, Τζιμπούρ.

Κέρκυρα (Τιμόθεος Καβακάς): Αναστασόπουλος, Βέντζελ, Καλαντζής (80' Λαμπρόπουλος), Μίχος, Αγρίτης (60' Γραμμόζης), Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Οσμάν, Ιωάννου, Τσίγκας (72' Γιάντσης), Ηλιάδης.

Πρόστιμο και... γκάζια από Μαρινάκη!

Έξαλλος ο Θεοδωρίδης: Πίκραναν 35.000 κόσμο θέλουν και δηλώσεις;
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...