Τρίτη 1 Μαΐου 2012

11 οι ιερόδουλες με AIDS - 1000 άνδρες έχουν επικοινωνήσει ήδη με το ΚΕΕΛΠΝΟ – Συνεχίζονται οι έλεγχοι σε οίκους ανοχής


- 10 Ελληνίδες και μια Βουλγάρα βρέθηκαν οροθετικές μόνο χθες
- Δούλευαν στο πεζοδρόμιο, σε παράνομους οίκους και ξενοδοχεία κοντά στο ιστορικό κέντρο
- Θα επεκταθούν και εκτός Αττικής οι έλεγχοι σε ιερόδουλες
- Διαβάστε στο iatropedia.com όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Aids

Κάθε μέρα που περνά, οι αποκαλύψεις είναι όλο και πιο εφιαλτικές. Γυναίκες με Aids που εκδίδονταν, άνδρες που τις επισκέπτονταν στους παράνομους οίκους ανοχής όπου εργάζονταν, τις «ψώνιζαν» στα πεζοδρόμια, τις έβρισκαν στα κακόφημα ξενοδοχεία κοντά στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και για άγνωστους λόγους, κάποιοι από αυτούς, δε χρησιμοποιούσαν προφυλάξεις.

Τρόμος και πανικός έχει καταλάβει όσους επισκέφθηκαν το προηγούμενο διάστημα παράνομους οίκους ανοχής και όχι μόνο στο κέντρο της Αθήνας. Μόνο τη Δεύτερα, από τους περίπου 100 ελέγχους που έγιναν σε παράνομα «σπίτια», πιάτσες ή ξενοδοχεία, βρέθηκαν 11 ιερόδουλες θετικές στον ιό HIV.

Οι 10 από τις γυναίκες που είχαν μολυνθεί με Aids είναι Ελληνίδες και η μια είναι Βουλγάρα, όπως είπε ο Ευάγγελος Λιάπης, γιατρός του ΚΕΕΛΠΝΟ στην πρωινή εκπομπή του Σκαϊ.

Ο κ. Λιάπης είπε ότι οι έλεγχοι έχουν ξεκινήσει από τις προβληματικές περιοχές της Αθήνας, αλλά θα επεκταθούν και εκτός Αττικής. «Θα εξεταστεί και το τελευταίο εκδιδόμενο άτομο», είπε. Και κάλεσε οποιονδήποτε είχε επικίνδυνη σεξουαλική συμπεριφορά, να κάνει εξέταση για AIDS.
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...