Ιόνιο: Εντοπίστηκε η σορός του Ύπαρχου του Erol Senkaya


nauagioΕντοπίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής από δύτες του Ελληνικού Κέντρου Καταδύσεων η σορός του 47χρονου Υπάρχου του Φ/Γ «EROL SENKAYA» σημαίας Τουρκίας.
Η σορός αφού ανεσύρθη, μεταφέρθηκε με πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στο λιμάνι της Ζακύνθου και έπειτα διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο της περιοχής, ενώ πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Από το «κουφάρι» του πλοίου, έχει ανασυρθεί νεκρός και ο καπετάνιος του πλοίου, ενώ εξακολουθούν να αγνοούνται δύο μέλη του πληρώματος, ένας ναύτης και ένας λιπαντής.

Ρυμουλκό σκάφος έχει απομακρύνει το αναποδογυρισμένο πλοίο από τις ακτές της Ζακύνθου για λόγους ασφαλείας και το έχει οδηγήσει 25 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά του νησιού.

Το πλοίο είχε αναχωρήσει από τη Ζάκυνθο, μεταφέροντας 2.200 τόνους πυρηνόξυλο- ελαιοπυρήνα και ναυάγισε στις 19 Μαΐου. Συνολικά επέβαιναν σε αυτό 10 άτομα, εκ των οποίων τα έξι διασώθηκαν.
ilialive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ