Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Αναχωρούν οι Ρώσοι μαθητές

Αναχωρούν αύριο οι Ρώσοι μαθητές

 πηγη:iliapress.gr
Φιλοξενήθηκαν για ένα μήνα στις Κατασκηνώσεις της Ι. Μητροπόλεως Ηλείας, στην Σκαφιδιά

Την Ρωσική αποστολή στις Κατασκηνώσεις Σκαφιδιάς επισκέφθηκε προχθες το απόγευμα ο Σεβ. Μητροπολίτης Ηλείας κ. ΓΕΡΜΑΝΟΣ, συνοδευόμενος από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ωλένης κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΝ.
Οι μαθητές και οι μαθήτριες του
Κλασικού Σχολείου του Πατριαρχείου Μόσχας για να τιμήσουν τον Ιεράρχη της Ηλείας και για να του εκφράσουν τις ευχαριστίες τους για την άψογη φιλοξενία, διοργάνωσαν μικρή γιορτή, απαγγέλλοντας ποιήματα και εκτελώντας τραγούδια της πατρίδας τους καθώς και Ελληνικά.
Όπως έχει γραφτεί, η Ρωσική αποστολή που αποτελείται από 40 παιδιά και 10 συνοδούς φιλοξενήθηκε στις Κατασκηνώσεις της Ι. Μητροπόλεως Ηλείας στην Σκαφιδιά, περίπου ένα μήνα.
Την  Πέμπτη 28 Ιουνίου, οι Ρώσοι μαθητές και οι συνοδοί τους αναχωρούν για την Πατρίδα τους με τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...