Νιοχώρι Κυλλήνης: «Δεν μπορούμε ούτε... να αναπνεύσουμε»!


Νιοχώρι Κυλλήνης: «Δεν μπορούμε ούτε... να αναπνεύσουμε»!

Αντιμέτωποι με τη...
σκόνη, που δεν τους επιτρέπει ούτε να αναπνεύσουν, βρίσκονται τους τελευταίες μήνες οι ιδιοκτήτες των σπιτιών που μένουν εκατέρωθεν του δρόμου της Κυλλήνης, στην έξοδο της παράκαμψης του Νεοχωρίου, στον οποίο εκτελούνται εργασίες για την ανακατασκευή και διαπλάτυνση του. Ο ασφαλτοτάπητας στο συγκεκριμένο σημείο αφαιρέθηκε εδώ και περίπου 3 μήνες και από τότε, οι κάτοικοι της περιοχής... «κλείστηκαν» στα σπίτια τους για να αποφύγουν τη σκόνη που έχει καλύψει πλέον τα πάντα!



Τα κεραμίδια των σπιτιών, ακόμα και τα γκαζόν και τα λουλούδια στους κήπους είναι... κάτασπρα από τη σκόνη, ενώ η ατμόσφαιρα είναι ιδιαίτερα αποπνικτική με τους κατοίκους να μην μπορούν καλά - καλά, τις ώρες που π.χ. βγαίνει πλοίο στο λιμάνι και η κίνηση στο δρόμο είναι αυξημένη, να αναπνεύσουν! Και στην γειτονιά μένουν άνθρωποι που αντιμετωπίζουν σοβαρά αναπνευστικά ή άλλα προβλήματα υγείας, με την διαβίωση στα σπίτια τους να έχει γίνει πλέον δύσκολη!
Απο την εφ.{{ΠΑΤΡΙΣ}}
PATRISNEWS

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ