Νύχτες Κάστρου L’ amore de la Luna στο Χλεμούτσι

xlem1Μία ξεχωριστή μουσική βραδιά απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο Κάστρο Χλεμούτσι, Στα πλαίσια του 1ου Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Ανδραβίδας
xlem2xlem5
xlem3

xlem4Κυλλήνης και την στην ενότητα των εκδηλώσεων Νύχτες Κάστρου παρουσιάστηκε η μουσική παράσταση L’ amore de la Luna.

Ο Nevil Jason Fahy στο πιάνο, η σοπράνο Antonella Orefice και ο αφηγητής Θάνος Χρόνης καθήλωσαν με την μουσική και τις ερμηνείες τους τους θεατές, την σκηνοθετική επιμέλεια της εκδήλωσης είχε ο σκηνοθέτης Περικλής Ασπρούλιας και ενώ τα κείμενα είχε γράψει η Μαίρη Βούκανου.

Η παράσταση πραγματοποιήθηκε στο εσωτερική περίβολο του Χλεμουτσίου ο οποίος φωτιζόταν από το πλούσιο φως του φεγγαριού. Η μεγάλη καλλιτέχνης στο πρώτο μέρος ερμήνευσε γνωστές άριες από όπερες των Μπαχ, Βιβάλντι, Πουτσίνι και άλλων γνωστών παλιών κλασικών, ενώ στο δεύτερο μέρος ερμήνευσε γνωστά τραγούδια της Μεσογείου από Έλληνες και ξένους μουσικούς καθώς και μία σειρά από Ελληνικά τραγούδια των Χατζηαποστόλου, Σουγιούλ και Χατζιδάκι.

Την μουσική παράσταση παρακολούθησε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης κ. Δημήτρης Αρβανίτης όπου στο τέλος της παράστασης, συνεχάρη θερμά τους εξαίρετους καλλιτέχνες και δήλωσε ότι είναι η πρώτη φορά που τέτοιο ποιοτικό γεγονός πραγματοποιείται μέσα στο χώρο του κεντρικού κτιρίου του Κάστρου και έτυχε θερμής υποδοχής από το σύνολο των θεατών.

Επισήμανε επιπλέον το γεγονός ότι το 1ο Φεστιβάλ του Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης, θα αποτελέσει ένα μεγάλο γεγονός που υλοποιείται με ελάχιστα, κυρίως όμως στηρίζεται στο μεράκι , το πάθος και την αγάπη των συντελεστών του.Το πάντρεμα όλων αυτών, μαζί με την γνώση, την εμπειρία την επιμονή και την υπομονή, είναι η βέβαιη συνταγή της επιτυχίας.
ilialive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ