ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Πύργος: Θρήνος για το χαμό της μικρής Ελένης - Σοβαρά τραυματισμένες η μητέρα και η αδελφή της (video HD)



trox2
Ήταν ένα μικρό αγγελούδι. Και το χαμόγελό του έσβησε για πάντα. Έγινε ένα όμορφο σύννεφο, ψηλά στον ουρανό. Από κεί ψηλά θα συνεχίσει να προσέχει την μικρή της αδερφή… με την οποία
trox1
βρίσκονταν μαζί δίπλα – δίπλα την «κακιά» στιγμή μέσα στο αυτοκίνητο. Από κει ψηλά θα βλέπει τους γονείς της, τους φίλους της και θα ατενίζει τον τόσο άδικό κόσμο μας…trox3Η 12χρονη Ελένη Πυλαρινού, «έφυγε» το πρωί της Πέμπτης τόσο πρόωρα από τη ζωή, υποκύπτοντας στα τραύματα της που μετά από τροχαίο στην διασταύρωση Φιλοθέης στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, στην είσοδο της ηλειακής πρωτεύουσας.
Το κακό συνέβη λίγο μετά τις δέκα το πρωί όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 35χρονος Τσέχος που επισκέπτεται τη χώρα μας και διαμένει στην περιοχή του Γιαννιτσοχωρίου, εμβόλισε με το πορτοκαλί «βανάκι» του το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 35χρονη Μαργαρίτα Κόστα – Πυλαρινού και επέβαιναν τα δύο κοριτσάκια της. Ο πρώτος είχε κατεύθυνση από την Πάτρα προς την Αρχαία Ολυμπία και η γυναίκα από τον Πύργο προς τη Συντριάδα.
trox4Η πλαγιομετωπική σύγκρουση των δύο οχημάτων ήταν σφοδρή και το λευκό Citroen Saxo που επέβαινε η οικογένεια εκτινάχθηκε στην άλλη πλευρά του δρόμου. Το ένα από τα δύο κοριτσάκια βρέθηκε έξω από το αυτοκίνητο και η μητέρα με τη δεύτερη κόρη της έμειναν εγκλωβισμένοι σε αυτό. Την ίδια στιγμή ο Τσέχος οδηγός δεν είχε υποστεί κάποιο τραυματισμό, όμως όλα τα μέλη της οικογένειας είχαν τραυματιστεί πολύ σοβαρά.
Άμεσα από το νοσοκομείο που βρίσκεται δίπλα έφτασαν αρκετά ασθενοφόρα για να παραλάβουν τη μητέρα με τα δύο κοριτσάκια της, ενώ άνδρες της Πυροσβεστικής ανέλαβαν να απεγκλωβίσουν τις τραυματίες. Η μικρή Ελένη ήταν σε πιο κρίσιμη κατάσταση και αμέσως οι γιατροί ξεκίνησαν εντατικές προσπάθειες για να παραμείνει στη ζωή. Δυστυχώς η καρδούλα της δεν άντεξε και λίγο πριν από τις δύο το μεσημέρι υπέκυψε στα τραύματά της.
Η μητέρα της που έφερε πολλαπλά τραύματα και πιο σοβαρό αυτό στο χέρι, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Αμαλιάδας όπου υποβλήθηκε με επιτυχία σε χειρουργική επέμβαση και παραμένει νοσηλευόμενη σε σοβαρή κατάσταση. Η 10χρονη αδερφή της Ελένης, η Νεφέλη σε καλύτερη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο κορίτσια ήταν μαθήτριες στο 4ο δημοτικό σχολείο Πύργου. Η τοπική κοινωνία συγκλονισμένη παρακολουθεί βουβή το δράμα της οικογένειας. Μιας οικογένειας που «διαλύθηκε» από ένα φρικτό τροχαίο δυστύχημα. Δεκάδες περίοικοι και διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν στο χώρο του τροχαίου και δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που τόσο άδικα είχε συμβεί. Πόσο μάλλον την τραγική εξέλιξη που ακολούθησε και συγκλονίζει…
** Σημ. ilialive.gr: Έχει επικρατήσει σύγχυση σχετικά με την ηλικία των δύο κοριτσιών. Ο πατέρας – μέσα στον πόνο του – δήλωσε στην Τροχαία Πύργου ότι είναι δώδεκα και δέκα ετών αντίστοιχα τα δύο κορίτσια. Άλλες πηγές αναφέρουν ότι είναι εννέα και εφτά ετών. Αν και ελάχιστη σημασία έχει αυτό το στοιχείο μπροστά στην τραγωδία, μόλις αποσαφηνιστεί θα σας ενημερώσουμε. Για την ώρα στο ρεπορτάζ αναγράφονται τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά από το Τμήμα Τροχαίας Πύργου.

Video

Δεν υπάρχουν σχόλια: