Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Κάστρο Κυλλήνης: Συνελήφθη 22χρονος με "σπιτική" φυτεία χασίς


dendraΜέσα σε χώρο στον περίβολο του σπιτιού του, διατηρούσε μια μικρή φυτεία χασίς ένας 22χρονος υπήκοος Πολωνίας, στην περιοχή του Κάστρου Κυλλήνης. Οι άνδρες του Τμήματος
Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου αξιοποιώντας τις πληροφορίες που είχαν, έκαναν έλεγχο στο σπίτι του 22χρονου και εντόπισαν την φυτεία, για την οποία φέρεται να παραδέχθηκε στους αστυνομικούς πως είναι δική του.

Ο νεαρός μέσα σε δασική έκταση που βρισκόταν στο χώρο του αγροκτήματος του σπιτιού του, είχε διαμορφώσει έναν χώρο διαστάσεων 5x5 μέτρων, όπου είχε φυτέψει 17 φυτά κάνναβης ύψους 2,5 μέτρων, τα οποία και είχαν φυσική κάλυψη από τα υπόλοιπα δέντρα και βλάστηση. Στη συνέχεια των ερευνών οι αστυνομικοί βρήκαν ακόμα δύο πλαστικά κουτιά με 2,2 γραμμάρια και 13 σπόρους κάνναβης.

Ο νεαρός είχε αποτυπώσει με την φωτογραφική μηχανή του και την ανάπτυξη των φυτών και δύο από αυτές τις φωτογραφίες τύπωσε και παρέδωσε στους αστυνομικούς αποδεικνύοντας πως αυτός ήταν ο κύριος υπεύθυνος για την καλλιέργεια των 17 φυτών. Τα δενδρύλλια ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...