Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Αμαλιάδα: Φυτεία χασίς με 68 δέντρα και τρεις συλλήψεις


xasisia28aΕντατικά συνεχίζονται οι έρευνες των ανδρών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου για τον εντοπισμό χασισοφυτειών ανά την Ηλειακή επικράτεια. Χθες ακόμα μια μικρή φυτεία
xasisia28bεντοπίστηκε, αυτή τη φορά στην περιοχή της Αμαλιάδας, ενώ συνελήφθησαν και τρία άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Οι αστυνομικοί ενέδρευσαν από τα ξημερώματα της Παρασκευής σε περιοχή έξω από την πόλη της Αμαλιάδας προς το σκουπιδότοπο. Για αρκετές ώρες παρέμειναν κρυμμένοι οι αστυνομικοί έως ότου εμφανίστηκαν οι εμπλεκόμενοι.

Οι πρώτοι δύο έφτασαν με ένα αυτοκίνητο, όπου κοντά στη φυτεία αποβιβάστηκε ο ένας, τον οποίο και συνέλαβαν στη συνέχεια οι αστυνομικοί. Μια άλλη ομάδα – σύμφωνα πάντα τις ίδιες πληροφορίες – ακολούθησε τον άλλο άντρα που προσπάθησε να κρύψει το αυτοκίνητο μέσα σε μια αποθήκη. Λίγο αργότερα συνελήφθη και αυτός, ενώ στο τέλος και μετά από λίγη ώρα συνελήφθη και ο μικρότερος της παρέας.

Οι αστυνομικοί μέσα στην έκταση που βρισκόταν η φυτεία εντόπισαν 68 δενδρύλλια ύψους έως τρία μέτρα, τα οποία διέθεταν σύστημα ποτίσματος, ενώ οι δράστες είχαν μέσα στη φυτεία και ένα τσουβάλι λίπασμα.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής οι δράστες εξετάζονταν από τους αστυνομικούς στην έδρα της Δίωξης στον Πύργο και άλλες λεπτομέρειες για την υπόθεση δεν είχαν γίνει γνωστές. Οι ηλικίες των τριών συλληφθέντων είναι 49, 43 και 29.

Περισσότερα σε νεότερη ανάρτηση…
Ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...