Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Κόροιβος Γαστούνης: Νεκρός για ώρες 44χρονος δικυκλιστής σε αποστραγγιστικό κανάλι


trox_koroi1Για αρκετές ώρες κείτονταν νεκρός μέσα σε ένα αποστραγγιστικό κανάλι, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του, την ώρα που οι δικοί του άνθρωποι αγωνιούσαν για την τύχη του. Ο λόγος
trox_koroi2για τον 44χρονο Σπύρο Τσακοπιάκο, που βρέθηκε νεκρός έχοντας πέσει στο κανάλι με το μηχανάκι του, από το βράδυ της Πέμπτης όπως εκτιμάται.

Ο 44χρονος έχασε τη ζωή του στο δρόμο που οδηγεί από την Ε.Ο. Πατρών – Πύργου προς το χωριό του τον Κόροιβο Γαστούνης, σε πολύ μικρή απόσταση από το σπίτι του. Από το βράδυ της Πέμπτης συγγενείς και φίλοι αναζητούσαν τον 44χρονο αγρότη, χωρίς να καταφέρνουν να τον εντοπίσουν. Τον άτυχο άντρα είδε στην άκρη του δρόμου μέσα στο χαντάκι ένας διερχόμενος οδηγός και πολύ δύσκολα διακρινόταν τόσο το μηχανάκι που οδηγούσε ο 44χρονος όσο και ο ίδιος. Η πυκνή βλάστηση είχε φροντίσει να καλύψει τα ίχνη του.

Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της Π.Υ. Αμαλιάδας, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και άνδρες της Αστυνομίας, αλλά και δεκάδες κάτοικοι του χωριού Κόροιβος.

Η είδηση του θανάτου του τόσο άδικα, γέμισε με θλίψη το χωριό Αξίζει να σημειωθεί πως το δυστύχημα συνέβη σε πολύ κοντινή απόσταση από το σπίτι του 44χρονου.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...