Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Γαστούνη: Έκαναν ουρά για ναρκωτικά έξω από στάβλο "σούπερ μάρκετ"


narkotika
Ούτε μια, ούτε δύο μα δώδεκα συλλήψεις έκαναν οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου σε επιχείρηση που πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής στην περιοχή
του
Λευκοχωρίου Γαστούνης. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο φερόμενους δράστες καλλιέργειας χασίς και διακίνησης ναρκωτικών, δύο φερόμενους συνεργούς τους και οκτώ πελάτες, που έκαναν ουρά, έξω από στάβλο - "σούπερ μάρκετ"… για να αγοράσουν ναρκωτικά.

Οι αστυνομικοί αξιοποιώντας τις πληροφορίες που είχαν για συγκεκριμένα άτομα που είχαν απασχολήσει ξανά στο παρελθόν για παρόμοιες υποθέσεις, ενέδρευσαν μέσα σε μεγάλη έκταση με καλλιέργεια αραβόσιτου για να εντοπίσουν τους δράστες μα κυρίως τα ναρκωτικά. Σύμφωνα με πληροφορίες εντόπισαν έναν 50χρονο και έναν 43χρονο που φέρονται να ήταν οι υπεύθυνοι της καλλιέργειας των 13 φυτών ύψους μέτρου αλλά και της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του 50χρονου μέσα στο χώρο της καλλιέργειας 4,2 γραμμάρια κάνναβης και δύο ζυγαριές με ίχνη ηρωίνης, όχι όμως και ποσότητα ηρωίνης, καθώς οι έρευνες συνεχίζονταν για το σκοπό αυτό. Στην κατοχή του 43χρονου βρέθηκαν 2,4 γραμμ. κάνναβης και ένα τσιγαριλίκι. Στη συνέχεια οι αστυνομικοί συνέλαβαν ακόμα έναν 30χρονο και έναν 21χρονο ως συνεργούς των δύο πρώτων.

Οι άνδρες της Δίωξης είχαν να ερευνήσουν μια έκταση είκοσι στρεμμάτων αλλά και το στάβλο ιδιοκτησίας του 50χρονου. Την ώρα της επιχείρησης των αστυνομικών, στο στάβλο προσέγγισαν αρκετά άτομα που από την προανάκριση προέκυψε πως πήγαν για να αγοράσουν ναρκωτικά. Από το μεγάλο αριθμό ατόμων οι αστυνομικοί της Δίωξης κατάφεραν να συλλάβουν οκτώ άτομα ηλικίας 27, 28, 30,30,34,36,40 και 44 ετών. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι περισσότεροι την προηγούμενη ημέρα είχαν προβεί σε χρήση ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια των ερευνών εντόπισαν στην κατοχή του 50χρονου μια σύριγγα, ένα φιαλίδιο με 26 ml μεθαδόνης, ένα χάπι μορφίνης, ένα κινητό τηλέφωνο και εξήντα ευρώ.

Στη Δίωξη Ναρκωτικών Πύργου συνεχίζεται η διερεύνηση της υπόθεσης. Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Αμαλιάδας.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...