Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Λεχαινά: Εξιχνιάστηκε απάτη σε βάρος 82χρονης - Δύο οι δράστες


ilikiomeni_apatiΕξιχνιάσθηκε, άμεσα από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λεχαινών,  περίπτωση εξαπάτησης ηλικιωμένης γυναίκας, που συνέβη το πρωί, της Τρίτης στα Λεχαινά
και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα ηλικίας 38 ετών και ενός ακόμα συνεργού του, που αναζητείται, για διάπραξη απάτης κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, σήμερα, το πρωί, στα Λεχαινά, ο 38χρονος πλησίασε μια 82χρονη ημεδαπή, όπου προσποιούμενος φιλικό πρόσωπο του γαμπρού της, την έπεισε  να του δώσει το χρηματικό ποσό των 1.200 ευρώ, για υποτιθέμενες οφειλές του.

Στην προσπάθεια του ο δράστης να πείσει την ηλικιωμένη, της έδωσε να μιλήσει με το συγγενικό της πρόσωπο, μέσω του κινητού του τηλεφώνου, όπου συνεργός του προσποιήθηκε το γαμπρό της.

Από την Αστυνομική έρευνα που ενήργησαν οι Αστυνομικοί του Αστυνομικού  Τμήματος Λεχαινών προέκυψε ότι, δράστες της απάτης είναι ο 38χρονος και ένας συνεργός του που αναζητείται.

Η δικογραφία  που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί άμεσα στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...