Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Τραγανό: Δύο συλλήψεις της Δίωξης για ναρκωτικά και λαθραία τσιγάρα


narko1Συνολικά 1320 πακέτα με λαθραία τσιγάρα και 79 γραμμάρια κάνναβης βρήκαν στην κατοχή δύο αλλοδαπών στο Τραγανό και στο γειτονικό χωριό Όλγα στον Κάμπο της Ηλείας,
narko2οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου.
Αξιολογώντας τις πληροφορίες που είχαν οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη των δραστών χθες το μεσημέρι.

Οι άνδρες της Δίωξης πήγαν περίπου στις 12,30 μ.μ. στο σπίτι 22χρονου από το Αφγανιστάν στο Τραγανό και μετά από έρευνες βρήκαν έντεκα νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη αποξηραμένη κάνναβη βάρους 37 γραμμαρίων και μέσα σε σακ βουαγιάζ που περιείχε εννέα κούτες τσιγάρα μάρκας Gold Mount με συνολικά 1800 τσιγάρα, χωρίς τις ειδικές αυτοκόλλητες ταινίες φόρου κατανάλωσης. Στην αυλή του σπιτιού ο 22χρονος βρέθηκε να καλλιεργεί ανάμεσα σε άγρια χόρτα και ένα φυτό κάνναβης ύψους 20 εκατοστών.

Από την προανάκριση προέκυψε πως ο δράστης είχε προμηθευτεί τα παραπάνω από έναν 41χρονο από το Πακιστάν που διέμενε σε αγροτική περιοχή στην Όλγα Τραγανού σε ένα τολ. Οι αστυνομικοί συνέχισαν εκεί τις έρευνες και εντόπισαν στο χώρο αυτό, ένα πλαστικό τάπερ που περιείχε 13 νάιλον συσκευασίες με 42 γραμμάρια κάνναβης. Ο δράστης είχε ακόμα σε μια βαλίτσα 1230 πακέτα λαθραία τσιγάρα ίδιας μάρκας. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο δράστες και κατέσχεσαν τα ναρκωτικά και τα λαθραία τσιγάρα.
  
Ο 22χρονος Αφγανός και ο 41χρονος Πακιστανός που έχουν εισέλθει παράνομα στη χώρα, θα οδηγηθούν με την σε βάρος τους δικογραφία στον Εισαγγελέα Αμαλιάδας.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...