Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Πρεμιέρα με τα βιβλία στο χέρι για τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων στις 11 Σεπτέμβρη

Πρεμιέρα με τα βιβλία στο χέρι για τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων στις 11 Σεπτέμβρη
Με τα βιβλία στο χέρι θα φύγουν από τα σχολεία τους οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων στις 11 Σεπτέμβρη, αφού χθες ολοκληρώθηκε η παραλαβή των 92 τευχών που απαιτούνται για να ξεκινήσουν κανονικά τα μαθήματα.



Μετά από μια δύσκολη χρονιά που ολοκληρώθηκε με?φωτοτυπίες, το υπουργείο Παιδείας επιδεικνύει παραδειγματική συνέπεια στο θέμα των βιβλίων. Χθες το  μεσημέρι λοιπόν, πραγματοποιήθηκε η παραλαβή στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου, όπου λειτουργεί και το ένα, εκ των τεσσάρων, Κέντρο Διανομής Βιβλίων. Τα άλλα τρία λειτουργούν στην Αμαλιάδα, στα Λεχαινά και στο Καλλίκωμο. «Παραλάβαμε τη μεγαλύτερη ποσότητα των βιβλίων, δηλαδή 92 από τα 130 τεύχη που απαιτούνται για να ξεκινήσουμε. Θα ταξινομηθούν και αμέσως μετά θα τα παραλάβουν οι διευθυντές των 47 σχολείων, τα οποία εξυπηρετούνται από το δικό μας Κέντρο Διανομής, ώστε την ημέρα που θα αρχίσουν τα σχολεία να βρίσκονται στις αίθουσες και στα χέρια των μαθητών», εξήγησε ο διευθυντής του 6ου Δημ. Σχολείου Γιώργος Αντωνόπουλος.

Να σημειωθεί τέλος ότι τα υπόλοιπα 38 τεύχη που λείπουν, είναι 2α και 3α τεύχη μαθημάτων που θα χρειαστούν αργότερα.
 patrisnews

Ν.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...