Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Φαρμακευτικός σύλλογος Ηλείας: Προτείνει αναστολή εκτέλεσης συνταγών του ΕΟΠΥΥ από 1η Σεπτεμβρίου


Φαρμακευτικός σύλλογος Ηλείας: Προτείνει αναστολή εκτέλεσης συνταγών του ΕΟΠΥΥ από 1η Σεπτεμβρίου

Την πανελλαδική αναστολή εκτέλεσης συνταγών του ΕΟΠΥΥ από 1η Σεπτεμβρίου, προτείνει στον
Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Ηλείας, με επιστολή-ψήφισμα που προέκυψε από την χθεσινή έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του για το θέμα των μεγάλων οφειλών του ΕΟΠΠΥ προς τα φαρμακεία για τους μήνες Μάιο, Ιούνιο και Ιούλιο αλλά και τις οφειλές του 2011.


Φαρμακευτικός σύλλογος Ηλείας: Προτείνει αναστολή εκτέλεσης συνταγών του ΕΟΠΥΥ από 1η ΣεπτεμβρίουΗ Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Λάτσειου Δημοτικού Μεγάρου Πύργου με τη συμμετοχή φαρμακοποιών από όλη την Ηλεία.


Για μια ακόμα φορά, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για τα μεγάλα ποσά των οφειλών, τα οποία μπορεί να τους οδηγήσουν ακόμα και στο κλείσιμο των φαρμακειών τους, αφού αδυνατούν να προμηθευτούν άλλα φάρμακα από τις φαρμακευτικές εταιρίες και τις φαρμακαποθήκες που ζητούν άμεση καταβολή των χρημάτων με την προμήθεια των φαρμάκων.





Νάνσυ Σπυροπούλου
(n_spyropoulou@yahoo.gr)
 patrisnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...