ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΛΛΗΝΗ

Ηλεία: Σκηνές τρόμου στην Κυλλήνη -  Ληστεία με όμηρο σε χρηματαποστολή ΕΛΤΑ στο λιμάνι Πριν απο λίγοΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ SITE  

Ηλεία: Σκηνές τρόμου στην Κυλλήνη - Ληστεία με όμηρο σε χρηματαποστολή ΕΛΤΑ στο λιμάνι της Κυλλήνης

Με όμηρο μία γυναίκα από την Ζάκυνθο και τα χρήματα που είχε μέσα το φορτηγάκι της χρηματαποστολής των ΕΛΤΑ έφυγαν οι ληστές από το λιμάνι της Κυλλήνης πριν απο λίγη ώρα, όπου σύμφωνα με πληροφορίες του ileiapost.gr, ήταν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.
Οι δύο άνδρες αφού ακινητοποίησαν με καλάσνικοφ το φορτηγάκι της χρηματαποστολής έκοψαν με οξυγόνο το πίσω μέρος του αυτοκινήτου και έφθασαν στο θωρακισμένο χώρο που ήταν τα χρήματα τα οποία πήραν και έφυγαν προς την περιοχή του Κάστρου, αφού μαζί τους για ασφάλεια πήραν και μία γυναίκα όμηρο η οποία είναι από την Ζάκυνθο.
Οι άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας έχουν εξαπωλύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη των δραστών ενώ έχει ενημερωθεί και το αρχηγείο της ΕΛ.ΛΑΣ όπου στέλνει ειδική ομάδα για την αντιμετώπιση του περιστατικού αυτού, τον εντοπισμό των δραστών και την σύλληψή τους χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο η ζωή της γυναίκας που έχουν στα χέρια τους οι αδίστακτοι κακοποιοί.
THEBEST.GR

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ