Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Συνέχεια εκδηλώσεων 1ου Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης

ekdilosi1Δελτίο Τύπου
Συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον οι εκδηλώσεις για του 1ου Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης, του νέου θεσμού που τυγχάνει θερμού 
ekdilosi2ekdilosi3εναγκαλισμού και εισέρχεται με αξιώσεις στα καλλιτεχνικά δρώμενα της Ηλείας δημιουργώντας νέα δεδομένα και υψηλές αξιώσεις.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται την Τετάρτη 8 Αυγούστου στις 10:15 το βράδυ με ένα μουσικό ταξίδι με παραδοσιακά και νησιώτικα τραγούδια από ολόκληρη την Ελλάδα με τον Χρίστο Τσιαμούλη να βρίσκεται στο "τιμόνι" της "Πολίτικης Ζυγιάς", όπως τιτλοφορείται η εκδήλωση, η οποία θα φιλοξενηθεί στα Λουτρά της Υρμίνης.

Οι δράσεις του Φεστιβάλ θα συνεχιστούν το διήμερο Πέμπτη και Παρασκευή 9 και 10 Αυγούστου με την εκδήλωση "Κώστας Ηλιάδης Tempo Di Samba", στη θέση "Πετρέλαια" στα Λουτρά της Κυλλήνης.

Το πρόγραμμα, που θα ξεκινήσει στις 9:00 και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, περιλαμβάνει τραγούδια, χορούς και μελωδίες συνθετών της έντεχνης μουσικής της Λατινικής Αμερικής. Το σχήμα αποτελείται από μία τραγουδίστρια, ορχήστρα εγχόρδων, κλαρινέτο, σαξόφωνο, κιθάρα, πιάνο. Συνολικά αποτελείται από 20 μουσικούς.

Το περασμένο Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Αυγούστου το κοινό αποθέωσε δύο αγαπημένες ελληνίδες τραγουδίστριες για την παρουσία τους στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ.
Το Σάββατο η Γλυκερία παρουσίασε σε χώρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κυλλήνης ένα αφιέρωμα στους μουσικούς δρόμους της Μικράς Ασίας με τη διάσημη Τουρκάλα τραγουδίστρια Dilek Koc και με τη μοναδική Αρετή Κετημέ.

Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό ο δήμαρχος Ανδραβίδας- Κυλλήνης κ. Δημήτρης Αρβανίτης προσκληθείς στο βήμα απ’ τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Φεστιβάλ κ. Γιώργο Βούκανο.

Προχθές Κυριακή, η Σοφία Βόσσου τραγούδησε τον Έρωτα κάτω από το φως του Αυγουστιάτικου φεγγαριού παρασέρνοντας το κοινό σε ένα μαγικό ταξίδι, από έναν μαγικό τόπο της Ηλείας, τα Λουτρά της Υρμίνης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...