Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Στους 41 το θερμόμετρο και τη Δευτέρα - Πτώση της θερμοκρασίας απο Τρίτη


Ο καύσωνας θα συνεχιστεί. Από το απόγευμα της Δευτέρας όμως, η θερμοκρασία θα αρχίσει να πέφτει αισθητά ενώ αναμένεται να σημειωθούν καταιγίδες στα βορειοανατολικά.

Πιο αναλυτικά


Δευτέρα


Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: αρχικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις και μετά το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές καταιγίδες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και στα ορεινά των υπολοίπων περιοχών.
Άνεμοι: αρχικά ασθενείς μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Γρήγορα θα επικρατήσουν βόρειοι άνεμοι οι οποίοι βαθμιαία θα ενισχυθούν και μέχρι το βραδύ θα φτάσουν τα 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 23 έως 37 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Από το απόγευμα σε αισθητή πτώση.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι τοπικές νεφώσεις στα βορειοδυτικά και στα υπόλοιπα ορεινά.
Άνεμοι: αρχικά βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Πολύ γρήγορα θα ενισχυθούν και από το απόγευμα στο Ιόνιο θα φτάσουν τα 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 25 έως 38 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Από το απόγευμα σε αισθητή πτώση.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: αίθριος. Τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά.
Άνεμοι: αρχικά ασθενείς μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ αλλά βαθμιαία θα επικρατήσουν βόρειοι βορειοδυτικοί και θα ενισχυθούν κυρίως στα βόρεια οπού το βράδυ θα φτάσουν τα 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 25 έως 40 και πιθανώς κατά τόπους 41 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: αίθριος.
Άνεμοι: αρχικά ασθενείς μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ αλλά από το απόγευμα θα επικρατήσουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Τη νύχτα θα ενισχυθούν και θα φτάσουν τοπικά τα 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 26 έως 38 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις από το μεσημέρι στα βόρεια.
Άνεμοι: στα βόρεια αρχικά ασθενείς μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ αλλά από το μεσημέρι θα επικρατήσουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Τη νύχτα θα ενισχυθούν και θα φτάσουν τα 6 μποφόρ. Στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 26 έως 38 βαθμούς κελσίου. Από το βραδύ σε αισθητή πτώση στα βόρεια.

Αττική
Καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις από το απόγευμα στα βόρεια.
Άνεμοι: αρχικά ασθενείς μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Από το απόγευμα βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Τη νύχτα βόρειοι βορειοανατολικοί με τάση ενίσχυσης κυρίως στα ανατολικά.
Θερμοκρασία: από 25 έως 41 βαθμούς κελσίου. Σε παραθαλάσσιες περιοχές 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Καιρός: αρχικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις και μετά το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές καταιγίδες στα ορεινά.
Άνεμοι: αρχικά ασθενείς μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Γρήγορα θα επικρατήσουν βόρειοι άνεμοι οι οποίοι βαθμιαία θα ενισχυθούν και μέχρι το βράδυ θα φτάσουν τα 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 22 έως 37 βαθμούς κελσίου. Από το απόγευμα σε αισθητή πτώση.

Τρίτη 28-08-2012
Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα βόρεια ορεινά.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 πρόσκαιρα στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από τα δυτικά και βόρεια.
Θερμοκρασία: σε αισθητή πτώση σε όλη τη χώρα.

Τέταρτη 29-08-2012-Πέμπτη 30-08-2012-Παρασκευή 31-08-2012
Καιρός: γενικά αίθριος.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 ,στα ανατολικά 4 με 6 και πρόσκαιρα την Τέταρτη στο Αιγαίο 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή την Τέταρτη. Μικρή άνοδος την Πέμπτη και την Παρασκευή κυρίως στα δυτικά και βόρεια.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...