Ανακοινώνονται οι βάσεις για ΑΕΙ – ΤΕΙ


Ανακοινώνονται αύριο οι βάσεις για ΑΕΙ – ΤΕΙ

Λήγει σήμερα η αγωνία για τους υποψήφιους των φετινών πανελληνίων καθώς θα ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ όπως δήλωσε πριν από λίγες ημέρες ο υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος.

Όπως προκύπτει από την επεξεργασία των βαθμολογικών επιδόσεων που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, ο αριθμός των αριστούχων τόσο σε ποσοστό όσο και σε απόλυτους αριθμούς είναι αυξημένος -έστω και οριακά- σε σχέση με πέρυσι, πράγμα που δείχνει ότι πιθανότατα οι βάσεις εισαγωγής στα περιζήτητα τμήματα των ΑΕΙ-ΤΕΙ θα ανέβουν ή τουλάχιστον θα παραμείνουν σε υψηλά επίπεδα.
Σε συνέντευξη Τύπου που πραχώρησε την Πέμπτη ο κ. Αρβανιτόπουλος, έκανε ακόμη γνωστό ότι έως τις 4 Σεπτεμβρίου θα έχει ολοκληρωθεί η παράδοση των βιβλίων στα σχολεία και σημείωσε ότι τα κενά στο διδακτικό προσωπικό θα καλυφθούν με τον διορισμό 225 εκπαιδευτικών και 12.5000 αναπληρωτών.
Ακόμα, αναφέρθηκε στις προσπάθειες που καταβάλλονται  ώστε να λυθεί το πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών, το οποίο αφορά 200.000 οικογένειες, αλλά και της θέρμανσης των σχολείων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ