Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Ηλεία: Άλλοι έκλεβαν χρήματα και κοσμήματα, άλλοι κυνηγόσκυλα και άλλοι στύλους του ΟΤΕ . . .


diarriktesΔεν ήταν και λίγες οι περιπτώσεις κλοπών την τελευταία εβδομάδα στην Ηλεία. Οι δράστες επέλεξαν κυρίως χρήματα και κοσμήματα, χωρίς να λείπουν και άλλα είδη λείας, όχι και τόσο
συνηθισμένης όπως στύλοι του ΟΤΕ και κυνηγόσκυλα...

Στο Ξηροχώρι Ζαχάρως άγνωστοι δράστες κατάφεραν να διαρρήξουν σπίτι και να φύγουν και με μετρητά και με κοσμήματα. Από το υπνοδωμάτιο έκλεψαν το χρηματικό ποσό των 3400 ευρώ και κοσμήματα αξίας 4000 ευρώ.

Μετρητά και χρυσαφικά έκλεψαν άγνωστοι δράστες και στην περιοχή του Τραγανού. Εκεί το ποσό ήταν 1000 ευρώ και η αξία των κοσμημάτων επίσης αρκετά σημαντική.

Στο Νησί της Βουπρασίας η ιδιοκτήτρια ενός σπιτιού, επέστρεψε σε αυτό και βρήκε μέσα τους κλέφτες. Δύο τσιγγάνες άρπαζαν δύο κινητά τηλέφωνα, ενώ ο συνεργός τους περίμενε έξω από το σπίτι για να φύγουν γρήγορα. Ειδοποίησε τους αστυνομικούς του Α.Τ. Βάρδας που έσπευσαν και συνέλαβαν τους δράστες.

Στο Κάτω Σαμικό οι κλέφτες έκλεψαν και το πορτοφόλι του οδηγού και τη βενζίνη του αυτοκινήτου του. Το όχημα ήταν σταθμευμένο στο χωριό και οι δράστες βρήκαν την ευκαιρία να «χτυπήσουν».

Στο χωριό Σκιλλουντία της Κρέστενας άγνωστοι έκλεψαν δύο κυνηγόσκυλα και μάλιστα αξίας 2000 ευρώ, τα οποία βρίσκονταν δεμένα στο κτήμα του ιδιοκτήτη τους.

Στη Ζαχάρω οι κλέφτες παραβίασαν ένα αυτοκίνητο όπου έκλεψαν τσαντάκι που μεταξύ άλλων περιείχε 200 ευρώ και πιστωτικές κάρτες. Μόνο που για κακή τύχη του ιδιοκτήτη, οι δράστες χρησιμοποίησαν τις κάρτες κάνοντας ανάληψη από τραπεζικό υποκατάστημα της περιοχής, το ποσό των 1200 ευρώ.

Στην περιοχή των Καλυβακίων του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, άγνωστοι αφαίρεσαν είκοσι στύλους του δικτύου του ΟΤΕ. Η χρηματική αξία τους μπορεί να μην ήταν μεγάλη, όμως η χρηστική τους… ουσιαστική.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...