Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Άρσεναλ, Σάλκε, Mονπελιέ οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού


Άρσεναλ, Σάλκε, Mονπελιέ οι αντίπαλοι του ΟλυμπιακούΆρωμα του περσινού ομίλου έχουν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν μια καλή κλήρωση σε γενικές γραμμές.
Αντιμετωπίζουν την Άρσεναλ, όπως και πέρσι και τρίτη φορά στα τελευταία τέσσερα χρόνια, τη Σάλκε του Κυριάκου Παπαδόπουλου, πρώην παίκτη των Πειραιωτών, αντί της Ντόρμουντ, και την τριάδα των αντιπάλων συμπληρώνει η Μονπελιέ που είναι πρωταθλήτρια Γαλλίας, αλλά χωρίς εμπειρίες στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Σαφώς όμως είναι καλύτερη από τη Μαρσέιγ που βρέθηκε πέρσι στον δρόμο του Ολυμπιακού.

Είναι ένας ισορροπημένος όμιλος όπου και οι τέσσερις μπορούν να περάσουν, με φανερό φαβορί την Αρσεναλ.


Οι Όμιλοι

Α' όμιλος: Πόρτο

Ντιναμό Κιέβου
Παρί Σεν Ζερμέν
Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Β' όμιλος: Αρσεναλ

Σάλκε
Ολυμπιακός
Μονπελιέ

Γ' όμιλος: Μίλαν

Ζενίτ
Αντερλεχτ
Μάλαγα

Δ' όμιλος: Ρεάλ Μαδρίτης

Μάντσεστερ Σίτι
Αγιαξ
Ντόρτμουντ

Ε' όμιλος: Τσέλσι

Σαχτάρ
Γιουβέντους
Νόρτζελαντ

ΣΤ' όμιλος: Μπάγερν Μονάχου


Βαλένθια
Λιλ
Μπάτε Μπορίσοφ

Ζ' όμιλος: Μπαρτσελόνα

Μπενφίκα
Σπαρτάκ Μόσχας
Σέλτικ

Η' Όμιλος: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μπράγκα
Γαλατασαράι
Κλουζ

Οι Πειραιώτες θα βάλουν στα ταμεία τους 7.200.000 ευρώ απλώς και μόνο συμμετέχοντας στους ομίλους. Από εκεί και πέρα, κάθε νίκη πριμοδοτείται με 800.000 ευρώ, ενώ κάθε ισοπαλία με 400.000 ευρώ.

Οι ομάδες που θα παίξουν στους «16» θα πάρουν 3.000.000 ευρώ, εκείνες που θα προκριθούν στα προημιτελικά 3.300.000 ευρώ, οι τέσσερις ομάδες των ημιτελικών θα πάρουν 4.200.000 ευρώ η καθεμία, ο χαμένος του τελικού 5.600.000 και ο νικητής 9.000.000.

Η πρώτη αγωνιστική του Champions League θα διεξαχθεί στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου, η δεύτερη στις 2-3 Οκτωβρίου, η τρίτη στις 23-24 Οκτωβρίου, η τέταρτη στις 6-7 Νοεμβρίου, η πέμπτη στις 20-21 Νοεμβρίου και η τελευταία στις 4-5 Δεκεμβρίου.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...