Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Αυγερινοπούλου: Παρακινεί τους Ηλείους Αμερικής να βοηθήσουν στην έξοδο της Ελλάδας και της Ηλείας από την κρίση


augerinopoulou5Τα συγχαρητήρια των Ηλείων του Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης, με την ευκαιρία της επανεκλογής της στη Βουλή των
Ελλήνων, έλαβε η Βουλευτής Ν. Ηλείας Διονυσία - Θεοδώρα Αυγερινοπούλου από τον Πρώην Πρόεδρο της Πανηλειακής Ομοσπονδίας ΗΠΑ & Καναδά και της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Βοστώνης, κ. Βασίλη Καυκά.

Στην επιστολή τους ζητούν από την κα. Αυγερινοπούλου να αναβαθμίσει το Νομό Ηλείας, καθώς «δεν νοείται ένας τόσο πλούσιος Νομός να βρίσκεται από τους τελευταίους σε παραγωγικότητα». Ο δρόμος είναι «δύσβατος» και οι δυσκολίες μεγάλες. Οι μεγάλοι άνθρωποι όμως στα δύσκολα φαίνονται, καταλήγει η επιστολή των ομογενών μας, οι οποίοι εύχονται κάθε επιτυχία στο έργο της.

Η Βουλευτής, στην απαντητική της επιστολή, αναγνωρίζει ότι πρόκειται πράγματι για ένα «δύσβατο» δρόμο σε μία δύσκολη στιγμή για την πατρίδα μας, αλλά και για τον ιδιαίτερο τόπο μας, το Νομό Ηλείας, που –παρά τον πλούτο φύσης και πολιτισμού που διαθέτει- παραμένει στην τελευταία θέση σε ανάπτυξη, μεταξύ όλων των Νομών της Ελλάδας. Η κα. Αυγερινοπούλου υπογράμμισε όμως ότι οι συνθήκες αυτές την κινητοποιούν ακόμη περισσότερο να εργαστεί υπέρ της αξιοποίησης των πλεονεκτημάτων της Ηλείας αλλά και όλης της Ελλάδας, με στόχο να μπούμε και πάλι σε τροχιά ανάπτυξης.

Επιπλέον, ζήτησε τη συνδρομή των Ηλείων της Αμερικής, ώστε όλοι μαζί να βοηθήσουν την Ηλεία και την Ελλάδα να βγουν από το αδιέξοδο της κρίσης προς το αύριο της ελπίδας και της ανάπτυξης.

Η Ελλάδα μπορεί και θα τα καταφέρει, ανέφερε χαρακτηριστικά η Βουλευτής.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...