Βάρδα: Άγρια συμπλοκή και μαχαιριές μεταξύ Αλβανών


maxairiesΈνας 36χρονος τραυματίστηκε σοβαρά σε επεισόδιο που συνέβη μετά τις 9.30 το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή της Βάρδας. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr τέσσερις
Αλβανοί εργάτες συνεπλάκησαν στην πλατεία της πόλης, όταν θέλησαν να λύσουν τις προσωπικές διαφορές που είχαν.

Όλα ξεκίνησαν από το πρωί όπου ως εργάτες στο φόρτωμα καρπουζιού σε χωράφια της περιοχής, είχαν ξεκινήσει μια διαμάχη. Το βράδυ θέλησαν να λύσουν τις διαφορές τους και γρήγορα από τα λόγια πέρασαν… στα έργα. Πάνω στη συμπλοκή ένας 35χρονος τράβηξε μαχαίρι και έσφαξε στην κοιλιακή χώρα έναν 36χρονο.

Ο άτυχος άντρας έπεσε αιμόφυρτός στο έδαφος και αμέσως οι περίοικοι έσπευσαν σε βοήθεια. Ο 36χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο αρχικά στο Κέντρο Υγείας Βάρδας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Πύργου, όπου υποβλήθηκε σε εγχείρηση και βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Ο 35χρονος συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ και οι άλλοι δύο εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο ηλικίας 17 και 53 ετών για την συμπλοκή.
ilialive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ