Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

» Χρονική μετατόπιση 78ης Ιππικής Έκθεσης Ανδραβίδας λόγω επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Χρονική μετατόπιση 78ης Ιππικής Έκθεσης Ανδραβίδας λόγω επικίνδυνων καιρικών φαινομένων
Την αναβολή της 78ης Ιππικής Έκθεσης Ανδραβίδας και όλων των εκδηλώσεων που την πλαισιώνουν αποφάσισαν οι διοργανωτές για την προστασία των αναβατών, των ίππων
και του φιλοθεάμονος κοινού απ? ακραία καιρικά φαινόμενα για τα οποία προειδοποιεί η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Ο αυξημένος συναγερμός σύμφωνα με το  Έκτακτο Δελτίο Πρόγνωσης Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της Ε.Μ.Υ. έχει τεθεί σε ισχύ μέχρι και την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2012.

Η αναβολή της Ιππικής έκθεσης, η οποία είχε προγραμματιστεί για το  διήμερο 15 και 16 Σεπτεμβρίου, και της συναυλίας του Χρόνη Αηδονίδη (το βράδυ της Παρασκευής 14 Σεπτεμβρίου στην Αγία Σοφία στην Ανδραβίδα) κρίθηκε αναγκαία  απ? τους διοργανωτές  μετά και από την κατεπείγουσα ανακοίνωση  της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Με την ανακοίνωση αυτή, η Γ.Γ.Π.Π.  καλεί τους  φορείς που εμπλέκονται σε έργα και δράσεις για την αντιμετώπιση κινδύνων από επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα να τεθούν σε κατάσταση ετοιμότητας προκειμένου να αντιμετωπιστούν πιθανά προβλήματα που θα δημιουργηθούν από την εκδήλωση των φαινομένων.

Η 78η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας θα διεξαχθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο, δηλαδή στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου 2012 στο Ιππικό Κέντρο της Ανδραβίδας.
Το ίδιο διάστημα θα διεξαχθούν και οι επιδείξεις δεξιοτήτων που διοργανώνει ο Ιππικός Σύλλογος Ανδραβίδας «Κένταυροι» και στις οποίες μπορούν να λάβουν μέρος όλοι όσοι το επιθυμούν.
iliaweb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...