Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Την έριξε στα...Πηγάδια - "Σέφτε" η Ξάνθη, άποντη η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ μπορεί να έχει πολλές δικαιολογίες όμως όταν μετά από δύο αγώνες δεν έχει βαθμό είναι λογικό να απογοητεύει τους οπαδούς της. Η Ένωση γνώρισε τη δεύτερη ήττα της στη Σούπερ Λίγκα αυτή τη φορά  από την Ξάνθη η οποία πήρε το πρώτο της τρίποντο. Το γκολ ο Μαρκόφσκι, με δέκα παίκτες από το 70' οι φιλοξενούμενοι.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Δεν ξεκόλλησε από τον... πάτο της βαθμολογίας η ΑΕΚ και τα προβλήματα της γίνονται ακόμη περισσότερα. Η Ξάνθη ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και χάρη στο γκολ του Μαρκόφσκι πήρε την πρώτη της φετινή νίκη. Η Ένωση από το 70' αγωνίστηκε με 10 παίκτες λόγω της αυστηρής αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κουρέλλα.

Η ΑΕΚ μπήκε με διάθεση στο γήπεδο και έχοντας τους Κορδέρο και Κατσικοκέρη στην ενδεκάδα της πίεσε την Ξάνθη αν και οι Ακρίτες ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι με τον Μαρκόφσκι να μην μπορεί να νικήσει από καλή θέση τον Κωνσταντόπουλο.

Στο 12' η Ένωση έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της στο ματς. Ο Λαγός εκτέλεσε φάουλ αλλά η μπάλα αφού πρώτα χτύπησε στη ρίζα της δοκού στη συνέχεια βρήκε το σώμα του Βιβιανί και έφυγε μακριά.

Μετά το 15΄η Ξάνθη ανέλαβε την πρωτοβουλία και στο 23' άγγιξε το γκολ αλλά ο Κωνσταντόπουλος είπε για δεύτερη φορά “όχι” στον Μαρκόφσκι.

Ο Βλάχος αναγκάστηκε στο 31' να κάνει την πρώτη του αλλαγή αφού ο Λαγός τραυματίστηκε και έδωσε τη θέση του στον Γκερέιρο. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για τράβηγμα στο δικέφαλο.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να αναζητούν το γκολ. Δεν το βρήκαν στο 46' με το σουτ του Ονουάτσι αλλά το βρήκαν 12 λεπτά μετά. Ο Νιγηριανός επιθετικός μπήκε στην περιοχή έκανε το γύρισμα και από κοντά ο Μαρκόφσκι δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει στην τρίτη τους μονομαχία τον Κωνσταντόπουλο.

Ο Βλάχος έριξε στο ματς Κατίδη και Παυλή αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης. Η ΑΕΚ πήρε την κατοχή της μπάλας αλλά στο 70' έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κουρέλλα.

Τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για τους φιλοξενούμενους που απείλησαν με το σουτ του Κατσικοκέρη στο 83' αλλά δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην ισοφάριση.

Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα της ΑΕΚ στη Σούπερ Λίγκα ενώ η Ξάνθη έφτασε στους 4 βαθμούς.

Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης):
Βιβιανί, Μπαξεβάνης, Μπέρτος, Βάλλας, Γκλέισον, Μαρσελίνιο (92' Καζούμπα), Ονουάτσι (65' Πλατέλλας), Μαρκόφσκι, Φλίσκας, Μάνταλος (70' Βασιλακάκης), Ντάνι.

ΑΕΚ (Βαγγέλης Βλάχος): Κωνσταντόπουλος, Αρκούδας, Κοντοές, Μπουγαΐδης, Κουτρουμπής, Γιάγκο (60' Παυλής), Κορδέρο, Λαγός (31' Γκερέιρο), Κουρέλλας, Φούντας (58' Κατίδης), Κατσικοκέρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...