Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Ήρθε για να μείνει – Στον Πλατανιά το ντέρμπι νεοφώτιστων


Η ομάδα των Χανίων πανηγυρίζει την παρθενική της νίκη στη Σούπερ Λίγκα. Με τα γκολ των Αναστασάκου, Μαραγκουδάκη στο πρώτο μέρος ο Πλατανιάς νίκησε τον Πανθρακικό με 2-0 και έδειξε ότι είναι αποφασισμένος να μείνει στην κατηγορία.

Οι Κρητικοί διεκδίκησαν από την αρχή το τρίποντο και κατάφεραν να το πάρουν. Ο Πανθρακικός αδυνατούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες και περίμενε τις επιθέσεις των αντιπάλων.

Ο Αναστασάκος έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 19' όμως 11 λεπτά αργότερα, με κεφαλιά βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα.

Λίγο πριν τη λήξη του πρώτο μέρους ο Μαραγκουδάκης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και της έδωσε σημαντικό προβάδισμα.

Ο Πανθρακικός πίεσε μόνο στα τελευταία λεπτά του αγώνα όταν όλα είχαν κριθεί και έτσι έφυγε με σκυμμένο κεφάλι από την Κρήτη. Αντίθετα ο Πλατανιάς μετά την ισοπαλία που απέσπασε από τον ΠΑΣ στην πρεμιέρα, πήρε και την πρώτη του νίκη στη Σούπερ Λίγκα.

Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Αναστασάκος, Μαραγκουδάκης, Αγκιλέρα, Καλαϊτζιτς (82' Μιρτσέτα), Ουκάρ (60' Γκονζάλες), Τζανής, Ποτουρίδης, Ουντότζι.

Πανθρακικός (Σάββας Παντελίδης): Αντίλοβιτς, Βιγιαρέχο, Στάθης, Λουσέρο, Τσέρφα, Μίνγκα (46' Κοντογουλίδης), Μουναφο, Κυβελίδης (88' Παληγεώργος), Μπαϊκαρά, Σαρακατσάνος, Πρίττας (58' Μιχαλόπουλος, 71' Γωνιάδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...