Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Καλλιθέα Ηλείας: Βγήκε νύχτα για λαγό και συνελήφθη


lagosΈνας 26χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στην περιοχή της Καλλιθέας της Δημοτικής Ενότητας Αλιφείρας του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων να
κυνηγά παράνομα τη νύχτα λαγό. Από τη μια το κυνήγι του λαγού δεν έχει ξεκινήσει ακόμα (15/9 η έναρξη), από την άλλη σε κάθε περίπτωση απαγορεύεται τη νύχτα. Τη σύλληψη έκαναν τρεις ομοσπονδιακοί θηροφύλακες της Γ’ ΚΟΠ που περιπολούσαν στην περιοχή και οδήγησαν το δράστη στο Α.Τ. Ανδρίτσαινας.

Οι θηροφύλακες προχώρησαν στην κατάσχεση του όπλου και του αυτοκινήτου του 26χρονου, ενώ το θήραμα βγήκε σε πλειστηριασμό στην Κρέστενα. Το πρωί της Παρασκευής τον οδήγησαν στο Αυτόφωρο που όμως δεν εκδικάστηκε η υπόθεση λόγω των γεγονότων με τη δολοφονία του ιερέα.

Οι θηροφύλακες έχουν πιάσει για τα καλά δουλειά αυτές τις ημέρες που ξεκίνησε και η κυνηγετική περίοδος και προσπαθούν με τα πενιχρά μέσα π διαθέτουν να διαφυλάξουν τόσο την πανίδα, όσο και το ίδιο το χόμπι του κυνηγού, από αυτούς που με τις πράξεις τους βλάπτουν.

Όπως έχει γίνει γνωστό οι έλεγχοι και οι περιπολίες είναι συχνοί σε όλο το νομό για την πρόληψη τέτοιων φαινομένων.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...