Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Πύργος: Έκλεψε χρήματα και τα έκρυψε στο . . . σουτιέν


soutien1aΜέσα στο στηθόδεσμο της είχε κρύψει μια νεαρή ΡΟΜΑ, μέρος από το ποσό που είχε κλέψει νωρίτερα από άντρα στην περιοχή του Πύργου το πρωί της Δευτέρας . Η έρευνα των
αστυνομικών έβγαλε λαβράκι και κατάφεραν να εντοπίσουν τα περισσότερα από τα χρήματα που είχε κλέψει η δράστιδα.

Ο άτυχος άντρας είχε επιστρέψει σπίτι του μετά από ανάληψη που είχε κάνει στην τράπεζα. Το τσαντάκι περιείχε το ποσό των 1700 ευρώ και το ακούμπησε σε τραπεζάκι στην αυλή του σπιτιού του. Μέχρι να μπει και να βγει από αυτό, μια νεαρή ΡΟΜΑ είχε μπει στην αυλή και είχε αρπάξει από το τσαντάκι τα χρήματα. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή αλλά έγινε αντιληπτή από τη μητέρα του θύματος.

Το γεγονός καταγγέλθηκε στην Ασφάλεια Πύργου και άμεσα ξεκίνησαν οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό της νεαρής. Τελικά εντοπίστηκε νωρίς το απόγευμα και σε σωματικό έλεγχο που της έγινε από γυναίκα αστυνομικό, βρέθηκε μέσα στο σουτιέν της κρυμμένο το ποσό των 620 ευρώ.

Κατά την προανάκριση οι αστυνομικοί προσπάθησαν να της αποσπάσουν το που βρίσκονταν τα υπόλοιπα χρήματα. Η νεαρή ΡΟΜΑ ήταν αρνητική και τελικά ύστερα από έρευνες στον καταυλισμό που μένει στην περιοχή του κόμβου Φιλοθέης, οι αστυνομικοί εντόπισαν κρυμμένα ακόμα 800 ευρώ. Το συνολικό ποσό των 120 ευρώ αποδόθηκε στην παθόντα.
ilialive.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...