Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Τζάμπολ στην Α1 μπάσκετ!


Οι 14 ομάδες συμφώνησαν και το πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ αρχίζει αυτό το Σαββατοκύριακο (13-14/10). "Η απόφαση αυτή δεν αναιρεί την αδιάλειπτη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων του επαγγελματικού μπάσκετ, όσον αφορά τα τηλεοπτικά δικαιώματα", αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ.

Υπενθυμίζουμε πως στην συνεδρίαση που έγινε στις 03/10 με ψήφους 10 υπέρ, ένα λευκό από τον Παναθηναϊκό και δύο κατά από τον Ολυμπιακό και την Καβάλα και τον ΚΑΟΔ να μην παίρνει θέση είχε αποφασιστεί η αναβολή της πρεμιέρας.

Τα πράγματα, ωστόσο, πήραν εντελώς διαφορετική τροπή στη πολύωρη συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΣΑΚΕ την Δευτέρα, καθώς οι ομάδες αποφάσισαν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, το προσεχές Σαββατοκύριακο (13-14/10)!

Αναλυτικά η απόφαση του ΔΣ του ΕΣΑΚΕ:

"Το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, έχοντας ως βασική επιδίωξη την εύρυθμη λειτουργία του θεσμού του Πρωταθλήματος, αποφάσισε την έναρξη της Basket League ΟΠΑΠ 2012-13 το Σάββατο 13/10/2012. Η απόφαση αυτή δεν αναιρεί την αδιάλειπτη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων του επαγγελματικού μπάσκετ, όσον αφορά τα τηλεοπτικά δικαιώματα".
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...