Αμαλιάδα: «Έφαγε» 7 χρόνια 26χρονος που είχε χτυπήσει αστυνομικό


Αμαλιάδα: «Έφαγε» 7 χρόνια 26χρονος που είχε χτυπήσει αστυνομικόΠοινή κάθειρξης επτά ετών και έξι μηνών, χωρίς η έφεση να έχει ανασταλτική δύναμη, επέβαλε χθες το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αμαλιάδας, σε έναν 26χρονο από την Πάτρα, ο οποίος ήταν κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, οπλοφορία και οπλοχρησία.



Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, στις 22 Οκτωβρίου 2011 ο 26χρονος ξυλοκόπησε αστυνομικό στο κέντρο της Πάτρας, ο οποίος υπηρετεί σε υπηρεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, ενώ παλαιότερα είχε υπηρετήσει και σε υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας.


Το Δικαστήριο δέχτηκε το αίτημα της υπεράσπισης και η κατηγορία σε βάρος του 26χρονου μετατράπηκε σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, καθώς έκανε αποδεκτό τον ισχυρισμό ότι ο κατηγορούμενος δεν είχε ανθρωποκτόνο δόλο, ενώ τον κήρυξε αθώο για την κατηγορία της οπλοχρησίας, καθώς δεν δέχτηκε ότι έκανε χρήση σιδερογροθιάς.
patrisnews.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ