Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

«Παραλύει» η Αμαλιάδα την ερχόμενη Τετάρτη 10 Οκτωβρίου

Aμαλιάδα: «Παραλύει» η πόλη στις 10 Οκτωβρίου (Βίντεο) «Παραλύει» η Αμαλιάδα την ερχόμενη Τετάρτη 10 Οκτωβρίου, μετά την απόφαση του Σωματείου εργαζομένων του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, των Συλλόγων και των φορέων της πόλης, να προχωρήσουν σε δυναμική κινητοποίηση για την παραμονή του Νοσοκομείου και την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας.


Με πρωτοβουλία του Σωματείου εργαζομένων του Νοσοκομείου, χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η τρίτη κατά σειρά συγκέντρωση φορέων στο χώρο του Νοσοκομείου, όπου καθορίστηκε το πλαίσιο της δράσης.


Εργαζόμενοι και φορείς λοιπόν κάνουν δυναμική έναρξη των κινητοποιήσεων την Τετάρτη το πρωί, με τρίωρη στάση όλων των δραστηριοτήτων στην πόλη και ταυτόχρονα κλείσιμο των καταστημάτων, από τις 8 έως τις 11 το πρωί.


Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει γίνει, στις 9 το πρωί θα γίνει συνάντηση των εργαζομένων, των φορέων και των πολιτών στην πύλη του Νοσοκομείου και από εκεί θα ακολουθήσει πορεία στην πόλη με κατάληξη την πλατεία Αγίου Αθανασίου.


Στην πλατεία θα γίνουν τοποθετήσεις των φορέων και εν συνεχεία, στη 1 το μεσημέρι θα παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου στο χώρο του Νοσοκομείου.


Στο μεταξύ, αύριο Παρασκευή 5 Οκτωβρίου στις 9:30 το πρωί το Σωματείο εργαζομένων του Νοσοκομείου θα επισκεφθεί το Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο Αμαλιάδας για να επιδώσει στον Δήμαρχο Ήλιδας κ. Γιάννη Λυμπέρη το πρόγραμμα δράσης. Θα ακολουθήσει επίσκεψη στο Δημαρχείο Πηνειού για να επιδοθεί το πρόγραμμα στον Δήμαρχο κ. Αλέξη Καστρινό και τελευταίος σταθμός θα είναι το Δημαρχείο Ανδραβίδας- Κυλλήνης, για επίδοση του προγράμματος στον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Αρβανίτη.

patrisnews.grΜαρία Καραμπάτση
(karabatsimaro@yahoo.gr)
Δείτε το βίντεο της ΟΡΤ TV
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...