Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Κ.Υ. Βάρδας: Εξώδικο γιατρών για τις συνθήκες εργασίας


Ky_VardaΕξώδικο προς την διοίκηση του νοσοκομείου Αμαλιάδας, απέστειλαν 7 γιατροί από το Κέντρο Υγείας Βάρδας, για τις συνθήκες εφημέρευσης και λειτουργίας του ιδρύματος.
Το έγγραφο κοινοποιείται προς την διοίκηση του νοσοκομείου Πύργου και της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, το Υπουργείο Υγείας, την Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών και τον Εισαγγελέα Πύργου.

Ο δικηγόρος των γιατρών, Μιχαήλ Μιχαήλ, ανέφερε στο IONION FM, ότι οι γιατροί καλούν στα τραπέζι του διαλόγου την διοικήτρια του νοσοκομείου Πύργου με αφορμή τις παράνομες και οριζόντιες, όπως τις χαρακτήρισε, περικοπές των εφημεριών, της εκ των υστέρων αναπροσαρμογής των αμοιβών των γιατρών, το καθεστώς εφημέρευσης που επιβάλλει στον γιατρό να εφημερεύει από το σπίτι του, γεγονός που προκαλεί σοβαρό ζήτημα παραβίασης του δημόσιου συμφέροντος.

Επιπλέον ο κ. Μιχαήλ εστίασε στην σπουδαιότητα εκ της κομβικής θέσεως του Κέντρου Υγείας Βάρδας, για την αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών και ζήτησε από την κ. Παπαθεοχάρη να επανεξετάσει τον προγραμματισμό εφημέρευσης.

Ακούστε περισσότερα ΕΔΩ
ionionfm.gr-ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...