Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Σοκ: Αυτοκτονία 15χρονης στην Πάτρα! (νεότερο)


Σοκ: Αυτοκτονία 15χρονης στην Πάτρα! (νεότερο)
Νεότερη ενημέρωση 17.40'... Πραγματικά συγκλονισμένη όσο και σοκαρισμένη είναι όχι μόνο η κοινωνία της Πάτρας, αλλά το πανελλήνιο από την αυτοκτονία της 15χρονης μαθήτριας, το δεύτερο περιστατικό που καταγράφεται μέσα σε λίγες μόνο ημέρες, με θύμα ένα ανήλικο κορίτσι αυτής της ηλικίας.

Αυτό που αναφέρεται από πληροφορίες είναι πως η 15χρονη Ανδριανή φέρεται να έχει «ομολογήσει» εμμέσως πλην σαφώς σε κολλητή της φίλη, τι ετοιμαζόταν να πράξει, λέγοντας πως έχει απογοητευτεί από τη ζωή της.
«Μέχρι αύριο ποιος ζει, ποιος πεθαίνει!». Αυτό φέρεται να είπε η 15χρονη κοπέλα στην φίλη της, το προηγούμενο βράδυ, δίχως όμως η δεύτερη να δώσει ιδιαίτερο βάρος σε αυτή την «ομολογία» της, και αυτό ίσως γιατί κανείς δεν παίρνει πλέον στα σοβαρά, τέτοιες κουβέντες που μπορεί να λέγονται εν μέσω αστεϊσμού!
Όμως να που κάποιοι το εννοούν και πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ανήλικα παιδιά, που ήδη δείχνουν να μην είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Και ίσως τότε θα πρέπει φίλοι, οικογένεια και εκπαιδευτικοί να λαμβάνουν, όταν πρέπει, τέτοιου είδους μηνύματα και να μην φθάνουμε σε τέτοιο σημείο.

Νεότερη ενημέρωση 13.45'... Τελικά ένας φίλος της οικογένειας, μαζί με την γυναίκα που έκανε κάποιες ημέρες την εβδομάδα δουλειές στο σπίτι, ειδοποίησαν την αστυνομία, με τη συνδρομή της οποίας άνοιξαν την πόρτα του διαμερίσματος και βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα της νεαρής κοπέλας η οποία έβαλε τέλος στη ζωή της.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς της 15χρονης έλειπαν αρκετά συχνά από το σπίτι κυρίως για επαγγελματικά ζητήματα, και για αυτό η κοπέλα ήταν μόνη της...

Πηγή: www.patrastimes.gr



12:00...Η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα στην οικία της 15χρονης, ενώ αναμένεται η επίσημη ιατροδικαστική έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν χρησιμοποιήθηκαν άλλα μέσα αυτοχειρίας (κατάποση χαπιών ή δραστικών ουσιών κτλ). Την προανάκριση διενεργεί το 1ο Αστυνομικό τμήμα Πατρών.


11:45 Η αυτοκτονία φέρεται να έλαβε χώρα τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Η κοπέλα ήταν μόνη στο σπίτι, καθώς έλειπαν οι γονείς της. Στην μπανιέρα, μαζί με το πτώμα βρέθηκε και ένας βρόχος.




Η εξωτερική (μακροσκοπική) εξέταση του ιατροδικαστή αποκλείει την περίπτωση εγκληματικής ενέργειας, καθώς δεν βρέθηκαν εκδορές, σημάδια ή χτυπήματα.


Απαγχονισμένη βρέθηκε το βράδυ του Κυριακής μέσα στο σπίτι της στην περιοχή της  Έξω Αγυιάς μια 15χρονη. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας, πρόκειται για αυτοκτονία και όχι για εγκληματική ενέργεια.

Η κοπέλα βρέθηκε νεκρή μέσα στην μπανιέρα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν μόνη στο σπίτι, στην περιοχή της Έξω Αγυιάς.
Το γεγονός συγκλονίζει, καθώς πρόκειται για ένα 15χρονο μόλις κορίτσι.
Η νεαρή εντοπίστηκε νεκρή λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα της Κυριακής.
patrisnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...